Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Stam1nan livestriimi, Hurriganesin Hanger, naistenpäivän vinyylejä ja ollaan vastikään bongattu formaatti nimeltä CD-levy!

Stam1na livestriimaa vähintäänkin täysillä!

Stam1na ja kovimmista kovimmat livestriimailut!

Tänään perjantaina 5. maaliskuuta Herran vuotta 2021 saadaan klo 20 alkaen nauttia Stam1na-merkkisen orkesterin livestriimikeikasta, joka toimitetaan Akun Tehtaalla Tampereella. Keikalla bändi soittaa läpi uuen Novus Ordo Mundi -levykäisen ja päälle saatetaan iskeä vielä joitain ns. valittuja paloja aiemmilta levyiltä. Soittohommien jälkeen tapahtuu ilmeisesti jotain muutakin, mutta mitä, sen saat selville vain hankkimalla lipun tähän spektaakkeliin. Lippukoodi on saatavilla vain meiltä Äxästä ja sisältää katseluoikeuden suoraan lähetykseen sekä keikkatallenteeseen 12.3.2021 asti. Lippu toimitetaan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen! Tarjolla on myös ns. kaverilippua, jos katselet keikkaa ystävien seurassa tahi muutoin haluat tukea bändien poikien harrastustoimintaa avoimemmin sylein. Muista myös kaikki mahdolliset ja mahdottomat bundlepaketit, joita voit lippujen kylkeen ostella!

Tuosta vielä bändin terveiset eilisistä kenraaliharjoituksista:

Fyysisten äänitevehkeitten uutuusmarkkinat näyttävät tältä:

Stam1na-hommat jatkuu uutuushourailussa vielä sen verran, että tähän samaan härdelliin saatiin vielä uusintajulkaisu VA10-vinylistä, elikkäs tätä löytyy nyt jokaisesta maapallon Äxästä. Sen lisäksi halutaan mehustella Hurriganesin Hanger-vinyyliuusinnan tiimoilta (vain Äxästä tämä punainen värivinyyliherkku!), uutta Kings Of Leonia, Samuli Putron uutukaisen vinyyliversiota sekä kivenkovaa akustista liveä eli Pearl Jamin MTV Unpluggedia, jota saapi nyt ns. perusvinyylinäkin sen sijaan että maksaisit itsesi ja läheisesi kipeäksi vuoden 2019 RSD-spesupainoksesta.

Kotimaista semisti marginaalimpaa tarjontaa musagenrejen eri laitamilta tarjoavat uutuusjulkaisuillaan mm. folkisi elektroninen Suistamon Sähkö, grind/death-möllykkä Cannibal Accident, Wolfheart ja Barathrum kera spesujen vinyylien sekä Svart Recordsin suunnalta maailmaan saatetut Eero Koivistoisen jazz-kooste ja Kaukolampi/Puranen-kollaboraationa tuotettu hieno soundtrack tv-sarjaan White Wall.

Ja kun vielä otat haltuun lähes jokaviikkoisen Neil Young -julkaisun, tässä tapauksessa Archives II -boksin, voitkin jatkaa joko sitä mitä olitkin tekemässä tahi selata blogiamme eteenpäin, sillä "se" tarjoaa melko varmasti lisää erinäisiä väristyksiä ja tuntemuksia tietyissä osissa kehoa.

Kovilla, lähes kokonaan kotimaisilla, paukuilla isketään myös ennakkotilausten kimppuun sillä tarjolla on levykäistä jos toistakin, joita et ehkä vielä eilen olisi kuvitellut saavasi tilata:

Lippo-cd, tuo tulevaisuuden formaatti!

Lipposen Levy ja Kasetti siirtyy nykyaikaan ja alkaa julkaista laserlevyjä joita myös cd-levyiksi tavataan kutsua ainakin joissain piireissä. Laiteltiin nyt ennakkomyyntiin ensimmäinen mälli ns. Lippo-cd:itä ja siellähän löytyy monenmoista mukavaa. Lippo-cd numeroksi 001 päätyi Absoluuttisen Nollapisteen ”Ei Ilmestynyt” -levy joka aikoinaan julkaistiin ”wigwam-henkeen” eli 300 kpl:n käsinpiirrettynä, numeroituna painoksena. Saimme käsiimme tämän levyn kannen numeron 001/300, joten olimme pakotettuja julkaisemaan tämän juuri näin, alkuperäisessä muodossaan Tommi Liimatan kuvittamana. Hyvänä kakkosena, numerolle Lippo-cd 002, päätyy kuopiolainen speed metallin pioneeri Warmath levyllään ”Damnation Play”. Tätä levyähän ei ole IKINÄ cd:nä tehtykkään joten tämä on juhlan paikka! Muita "lipokkaita" ovat:

Laserlevyjä tarjolla, tulevaisuus on täällä!

Naistenpäivän vinyylitärpit!

Maanantaina 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää ja kerättiinkin suosiollisen & ihanaisen Warnerin avustuksella teille tällainen n. 50 vinyylin tärppilista, jonka pääosissa naisartistien julkaisuja vuosikymmenten takaa ihan viime aikoihin asti. Löytyy klassikkoja funkin ja soulin saralta, rock/pop/folk/elektro-ikoneita, klassista musaa sekä kovia kotimaisia vinyylijulkaisuja. Jos olet miettinyt miten muistaa naisläheisiäsi naistenpäivänä, tässäpä oiva vinkki siihen eli eikun selaamaan tästä listasta mitä levyjä esim. juuri nyt löytyy kaupoiltamme.

Hyvää naistenpäivää 8.3.!

Tästä lisää tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, silvuplee:

Viikkoterveiset käytetyn vinyylin keisareilta:

"Vinyylineuvos astelee huoneeseen, nakkaa levyn pöydälle. "Laitat myyntiin. Tätä ei oo ees intternetissä." Ei ollutkaan, kyseessähän on nimittäin Mothers Of Inventionin "We're Only In It For The Money" -levyn vuoden 1972 UK-painoksen koelevy! Koelevythän ovat vehkeitä joilla testataan että onko soundit kunnossa eli "jytiseekö takaboksissa" niin kuin Äxän henkilökunnalla on tapana sanoa tai sihiseekö diskantit niin että hiukset tai muu mahdollinen karvoitus nousee pystyyn ja vasta hyväksynnän jälkeen laitetaan levy tuotantolinjalle. Sanomattakin on selvää että tällaisia ei ole montaa maailmassa olemassa! Kuvaa ottaessa ei ollut ihan sanomatta selvää että laitetaanpa se levy vaikka naaman eteen arvon Vinyylineuvos, ollaanko sitä taas oltu "ostelemassa levyjä" tai muuta sen sellaista? Vastausta ei uskalla tähän kirjoitella, sitä vastoin tarjoilemme viikon 9 käytettyjen vinyylien ihanaakin ihanamman internet-linkin josta naksauttamalla läsähtää silmiesi eteen satoja ja satoja käytettyjä vehkehiä"

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Sparks, David Bowie, Doors, Herbie Hancock, Frank Zappa, Yes, Dr. Feelgood ja Tom Waits.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti progen ja jazzin laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

Vinyylineuvos hyväilee Frank Zappan harvinaista koelevypainosta.