Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kaupoilla Ganes & Agents, ennakoissa COF ja Coffinshakers! Mukana telmivät myös Nightwish, Niskalaukaus ja Juice!

Elokuu starttaa vauhdilla kun Hurriganesin livepläjäys Hamina and Helsinki All Night Long isketään tiskiin! Tripla CD sisältää kaksi kokonaista keikkaa, 39 biisiä ja mukana lisäksi hieno juliste sekä vain Äxästä saatava neljän tarran arkki! Vinyylipainos tästä kovuudesta jo loppuun varattu, ja sitä näillä näkymin odotellaan tehtaalta saapuvaksi syyskuun loppupuolella. Eli kovimpaan nälkään CD:tä saatavilla N-Y-T!

Nightwishin vuoden 2004 Once -albumista uusintapainos remasteroiduilla "soundeilla". Vaihtoehtoja soittimeen laitettavaksi löytyy digipak CD:tä ja earbookkia. Vinyylin ystäville tulossa hieman myöhemmin rajoitetun painoksen Äxclusiivinen splätter tupla LP taikka perinteistä pikimustaa.

Yksi musiikkiteollisuutemme suurimmista vaikuttajista muistelee suomirockin kukoistuksen vuosikymmeniä nyt julkaistussa Epe - levymoguli -kirjassa. Elämäkerrassaan Helenius kertoo, mitä tapahtui kulissien takana ja miten suomalainen musiikkiteollisuus on muuttunut viidessä vuosikymmenessä. Äärimmäisen mielenkiintoista luettavaa kaikille levyistä ja suomalaisen rockmusiikin historiasta kiinnostuneille siis!

Uutuuskattaus jatkuu kotimaisien uutuusjulkasuiden merkeissä kun Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen haluttu Rajaportti saataville vinyylinä sitten vuoden 2002 ensipainoksen. Mm. hitit "Surupuku" ja "Lumessakahlaajat" sisältävä levy nyt saatavilla avattavin kansin Äxclusiivisena sinisenä LP:nä. Mustaa perusversiota joudutaan odottelemaan vielä ensiviikkoon.

Juicea kuvalevynä nyt hyllyssä! Per Vers runoilija rajoitettuna 500kpl painoksena ja vain Äxästä. Tämä levy se ei paljoa esittelyä kaipaa, sanotaan nyt tähän kuitenkin että: Ihan parasta!

Ekaa kertaa vinyylillä Agents & Jorma Kääriäisen vuoden '99 Laulava sydän. Levyllä mukana myös mm. Ville Valo, Pate Mustajärvi ja liuta muita kovan kaliiperin vokalisteja! Vinyyliversiota saat pakattuna avattaviin kansiin rajoitettuna 300kpl painoksena ja tätä löydät vain Äxän hyllystä! CD:n uusinpainos tuloillaan myöhemmin lokakuussa.

The Crashin kolmas albumi Melodrama nyt myös ekaa kertaa älppynä. Tällä levyllä ehkäpä bändin paras styge "Still Alive"! Näitä päästetään liikkeelle vain Äxästä ja kyseessä käsinnumeroitu 240kpl painos, ugh!

Radiopuhelimien Jäämeri vinyyliuusintapainos vihdoin saatavilla, tämähän siis rajoitettu painos ja vain Äxästä löytyypi! Kyseinen levykäinen hiljattain julkaistu saataville myös CD:nä ja kasettina.

Mallan debyyttilevy nyt myös vihdoin vinyylinä! Jo keväällä diginä julkaistu albumi leijailee taitavasti discon, housen ja elektropopin maastossa.

Viisi vuotta sitten Bob Dylanin 75-vuotispäivää juhlistanut Dylan suomeksi julkaistaan nyt myös vinyylinä rajoitettuna painoksena. Nimekkäät suomalaisartistit kunnioittavat kaikkien aikojen merkittävintä lauluntekijää esittämällä Bob Dylanin kappaleita suomeksi laulettuna. Mukana ovat Anssi Kela, J. Karjalainen, Paleface, Mariska, Mika Kuokkanen & Ninni Poijärvi, Jukka Gustavson, Pelle Miljoona, Eero Raittinen & Tero Pulkkinen, Aija Puurtinen & Esa Kuloniemi, Heikki Silvennoinen ja Wentus Blues Band.

George Harrisonin All Things Must Pass albumin odotettu uusintapainos on täällä! Tätä uusiksi mixattua 50-vuotis juhlapainosta saat monessakin erinäköisessä paketissa.

Ekaa kertaa CD:nä mainio kokoelma Se Jokin Sinulla On - Suomalaisten Kitarayhtyeiden Levytyksiä 1964-68. 200kpl painos vain Äxästä, elikkäs Lipposen Levy ja Kasetti -julkaisu tämä näin.

Jo aikaisemmin julkaistun supersuositun k-pop yhtye BTS:n The Best -kokoelman lisäversioita nyt saataville! Perus CD:tä ja laajempia pakettiversioita, ottappa nämä haltuun täältä tuoteisivulta.

Queen kitaristi Brian Mayn vuoden 1992 soololevy Back to the Light nyt remasteroituna uusintapainoksena. Versiovalikoimaa löytyy perus CD, tupla CD, LP ja keräilijöille LP + 2CD boxi.

Mirka Rantasen johtaman massiivisen Circus of Rock -projektin debyyttialbumi nyt saatavilla! Levyllä kuullaan muun muassa Marco Hietalaa, Elize Rydiä, Rick Altzia sekä Kimmo Blomia... Eipä jätä kylmäksi ei! Tätä sekä CD:nä että tupla vinskana.

Netta Laurenne ja Noora Louhimo julkaisevat yhteislevynsä The Reckoning nyt myös LP:nä! CD-versiotakin myös edelleen saatavilla.

Ennakkotilattavissa!

Uutta Cradle of Filthiä lokakuussa! Bändin kolmastoista levytys Existence Is Futile tulee jytinällä, tsekkaa levyn sinkkulohkaisu "Crawling King Chaos" musavideoineen tästä! Versiotakin on joka lähtöön, tässähän näitä ois!

Absoluuttisen Nollapisteen Nimi muutettu marraskuussa ekaa kertaa LP-muodossa, laajennettuna painoksena sillä kakkos levy on isketty täyteen bonusmateriaalia! Rajoitetun painoksen hommia tämä, läpinäkyvin levyin varustettua versiota painetaan 200kpl ja mustaa 300kpl. Kumpaakin saatavilla vain Äxästä!

Marraskuussa ensi kertaa vinyylinä tämä Elwoodien komia levytys Puunukke vuodelta '97. Rajoitettu 100 kipaleen painos ja aiemmathan Elwoodin vinyylit on viety käsistä, joten olehan tarkka & nopea tämän kanssa. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

Vastaavaan tapaan marraskuussa myös ensi kertaa vinyylinä sitten 70-luvun tämä Aarno Ranisen hieno debyyttialbumi. Tälle painokselle isketty mukaan vuoden '68 Euroviisu-kappale "On hetki". Rajoitettu 100 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

Menoa ja meininkiä ruotsalaiselta The Coffinshakersiltä komean boxin verran. Mukana tässä yhtyeen molemmat täyspitkät albumit ja mm. julkaisemattomia sessarinauhoja. Tätä väriversiota saatavilla ainostaan meiltä Äxästä rajoitettuna 250kpl painoksena. Tämähän tulee menemään käsistä joten ennakkotilausta sisään ja homma hoituu!

"USBM: A Revolution of Identity In American Black Metal" -kirja jenkkiläisestä black metalista on nyt saatavilla myös Euroopassa. Saamme sitä mukavan nipun parin viikon kuluttua, otahan tilaukset haltuun tästä yli 500-sivuista pirullisesta oppaasta ameriikkalaisen saatananpalvonnan maailmaan.

Katatonian tulevan harvinaisuuskokoelman ennakot alkoivat myös ja sitä saapi joko tupla-cd:nä tahi triplavinyylinä.

Jotta elämä olisi arveluttampaa, teetimme ison mällin Äx-henkisiä tarroja, joita voipi nyt ostella neljän tarran arkissa joka putiikistamme. Ihan joka "vehkeeseen" niitä ei kannata liimailla, mutta luotamme harkintakykyysi.

Haloo Helsingin tulevan uutuuslevyn (josta meillä oranssi spesuvärivinyyli tarjolla) myötä orkesterilta julkaistaan kolmen edellisen levyn vinyyliversiot ja nämä ilmestyvät jo heti syyskuun alkuun, ai että. Tuplavinyylit bonusbiisien kera ja Hulluuden highway tosiaan ensi kertaa vinyylinä tästä näin!

Ja lisää tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja tästä näin, ai että:

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Focus, Gentle Giant, Led Zeppelin, Manfred Mann, Joni Mitchell, WASP ja Whitesnake.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti kotimaisen musan, hevin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Käytettyjä vinyylilevyjä voipi ostella monenlaiseen käyttötarkoitukseen kuten esimerkiksi sisustukseen! Vinyylilevyistähän voi tehdä esimerkiksi kaikenlaisia hedelmäkulhoja sekä kiljuämpäreitä tai joulukalenterin - etsi mieluisa askarteluväline viikon 31 käytetyistä vinyyleistä:"

Raine vinkkailee loppuun tuoreiden sekä tulevien vinyylien maailmasta, tilaa tämän listan kaikki vinyylit itsellesi ja olet lähellä levykäiskeräilijän nirvanaa aamen. Uusia tärppilistoja ovat väsänneet myös Kuopion Jarno ja Thomas sekä Oulun Joni.