Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

HALUATKO LEVYKAUPPIAAKSI KUOPIOON?

Tilanne on kuulkaas nyt seuraavanlainen: Kuopion Maija, joka on vuosikausia menestyksellä pyörittänyt Kuopion Levykauppa Äxää, siirtyy toiseen työpaikkaan ja uusiin tehtäviin.

Tämä taas tarkoittaa sitä että SINULLA ON MAHDOLLISUUS RYHTYÄ LEVYKAUPPIAAKSI VOI VELJET JA SISKOT!

Aloitetaan uuden levykauppiaan etsintä tällä sekunnilla ja vapaamuotoiset hakemukset voipi lähetellä sähköpostitse osoitteeseen jyri at levykauppax piste fi. Sen vielä haluamme sanoa että Maija on vastannut ja pitänyt huolta Kuopion Äxästä mielettömän hienosti, hänen paikkaamisensa ei tule olemaan todellakaan helppoa. Mutta samaan aikaan tuleva levykauppias pääsee valmiin herkkupöydän ääreen jonka Maija on sinulle kattanut! Ja HUOM, liiketilaa on myös mahdollista laajentaa jos sinulla on suuuuuuria ajatuksia mitä kaikkea Kuopion Äxä voisikaan tulevaisuudessa olla.

Hakuaika levykauppiaan pestiin päättyypi 1.3.2019, sen jälkeen kutsutaan 5-10 valittua haastatteluun ja uusi levykauppias pyritään valitsemaan 15.3. mennessä. Alkuun tietty parin kuukauden harjoittelut ja sitten täydellä höngällä elämään levykauppiaan mielipuolista elämää. HUOM osa II: Kuopion kaupalta teidän ei juurikaan kannata mennä kyselemään tähän työnhakuun liittyviä asioita sillä Maijahan siellä on töissä ja sillon ku ollaan töissä, pyöritetään levykauppaa. Joten hakemukset vaan meiliin tulemaan ihan rohkeasti.

Uskalletaan jo nyt sanoa että näitä hakemuksia tulee taatusti aivan mieletön määrä koska levykauppiaan pestejä on tarjolla aniharvoin, jos koskaan. Viimeksi vastaava pesti oli tarjolla Helsingissä ja laiskureita kun ollaan, alta löytyy copy-pastella tähän edelliseen työnhakuun liittyvät vinkeet ja nämä pätevät myös tällä kertaa:

Oletko lopen kyllästynyt työpaikkaasi ja elämääsi ylipäätään? Hermot on kireällä, työkaverit ovat vajukkeja ja tuntuu että ainut järkevä asia elämässäsi on esim itsesi koskettelu? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä muutos kaikkeen tähän sillä tästä hetkestä lähtien pelin henkin on:

HALUATKO LEVYKAUPPIAAKSI!

Voimme luvata jo tässä vaiheessa että palkkasi tulee olemaan sinulle pettymys. Jos kuitenkin käy hyvin ja kaupasta tulee kovinkin tuottava sinulla on mahdollisuus parempiin tienesteihin, mutta ihan rehellisyyden nimissä on sanottava että jos olet rahulille perso ja haluat rikastua, levykauppiaan elämää emme voi suositella.
Mutta: Jos näet toistuvasti unta levykäisistä saatat olla etsimämme henkilö. Jos näet toistuvasti unta tisuleista ja ns “munista” saatat edelleenkin olla etsimämme henkilö.

Mitä sinulta sitten vaaditaan että pääsisit toteuttamaan märkää unelmaasi ja pääsisit levykauppiaaksi?
Sen verran voimme sanoa että ihan turha on mitään koulutodistuksia ja muuta paperia laitella, niillä me ei tehdä mitään. Enempi meitä kiinnostaa tietämyksesi ja intohimo musiikkiin sekä millanen tyyppi olet. Lähtökohtaisesti sinun on saatava jotain erikoiskiksejä kun pääset hiveltämään levykäisiä. Tietokoneet pitää olla sillai “peruksesti” hallussa ja ihmisiä sun pitää rakastaa koska PALVELU!

Kerrothan myös jos sinulla on rikosrekisteri ja samalla myös mistä se koostuu. Samoin olisi suotavaa että kerrot meille jos kärsit esim vakavasta päihdeongelmasta ja sen sellaisista muista asioista joista voi seurata myöhemmin pahoja ongelmia yrityksellemme. Avoimuus on siis tässä se juttu.

Eipä muuta tällä kertaa kuin että morjens + palataan! Hakuaikaa on siis 1.3. saakka joten nyt hopi-hopi.

Levykauppa Äxässä pääset päivittäin roplaamaan esim. Swallow The Sunin levykäisiä.