Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Haloo Helsinki! Ismo Alanko! Metallica! Huutomerkittä huomioidaan myös Radiohead, Archgoat ja Eppujen Studio Etana.

Levykauppa Äxän levykäistiedote tässä, morjens!

Nyt ollaankin taas kovien uutuuksia äärellä kun Haloo Helsinki, Ismo Alanko ja vanha kunnon Metallica tumppaavat pöydän täyteen. Haloo Helsinki jatkaa voittokasta kulkuaan Suomen kärkiartistien joukossa ja siitä todistuksena on uutuuslevy Älä Pelkää Pimeää. Uusi levy on tarjolla cd:nä, mustana vinyylinä sekä oranssina Äxclusiivisenä vinyylinä mitä siis saa ainoasta meidän kautta.

Metallican "Black Album" täyttää kypsät kolmekymmentä vuotta joten juhlajulkaisua pukkaa. Ja tässäpä saatavilla olevat versiot.

Muista uutuksista on vastuussa mm. Eppu Normaali Studio Etanan repress Lippo-vinyylinsä kanssa mikä tulee kahtena värinä mustana sekä sinisenä. Pekko Käppi & K:H:H:L on rustannut Aamunkoi-levyn ostelua vaille valmiiksi, hellii kotimaisen musan ystävän korvakäytäviä suloisilla sävelmillä ja oivaltavilla sanoituksilla. Manic Street Preachersin uusin levy The Ultra Vivid Lament on saatavilla cd:nä, muhkeampana tupla-cd:nä, vinyylinä sekä Indie Only Edition vinyylinä, josta löytyy 7" völjystä. Syntetisaattorivelho Jean Michel Jarre toivottaa meidät mystiselle toiselle puolelle uudella levyllä Welcome to the Other Side. Tarjolla on tässä cd+bluraytä sekä tietysti vinyyliä.

 Kaija Koon tapahtumarikkaasta elämästä on kirjailtu tuntuva ja näkyvä opus teille kaikille historian nälkäisille tirkistelijöille. Muita uutuuksia on kanssa aimo läjä, mukana muun muassa avaruusprogen pioneeri Hawkwind, Belgian kuolopartio Aborted sekä valloittava Anette Olzon. Uusintajulkaisuista löytyy Ajattaraa, Blues Sectionia, Leevi and the Leavingsiä, Pekka Pohjolaa, Yonaa ja Anssi Kelaa. Uunohan on tunnetusti numero yksi ja siitä on nyt todisteaineistoksi kasattu myös kirja. Euroviisujen voittaja/kohahduttaja Måneskin astuu jälleen parrasvaloihin, tällä kertaa aiemman levyn vinyyliuusinnan kera. Power metal -jätti Gamma Ray hyökkää uuden livelevyn kanssa estraadille ja Genesiksestä tuttu Steve Hackett on taituroinut myös uuden levyn kasaan.

LIPPOCD:itä: Ajattara, Blues Section, Leevi, Pekka Pohjola / Yonan, Måneskinin ja Anssi Kelan vinyyliuusintaa / Gamma Rayn liveä / Steve Hacketin uutuus / Uuno-kirja ai että!

Suomen Turusta nousee sarvet kohti horisonttia kun Archgoat sylkee pimeyden ylistyksenä jokaisen nautittvaksi. Uusi levy Worship the Eternal Darkness on saatavilla ties minkälaisenä bundleversiona eli tästä saa vaikka koko perheelle uudet vaatteet samassa rytäkässä. Myös vanhoja designeja on tullut jumalaton määrä otillleen että niillä vaatettaa vaikka koko suvun talvea varten.

Uuden Archgoatin ennakot täydessä käynnissä, hails!

Radiohead repäisee erikoisjulkaisun kanssa mikä sisältää neljännen ja viidennen levyn, sekä uuden bonuslevyn samassa pläjäyksessä. Mukana bonarilla julkasemattomia biisejä kyseisten levyjen sessioista sekä myös b-puolia. Maustetyttöjen hittilevystä Kaikki Tiet Vievät Peltolaan tulee jo viides vinyylipainos (keltainen vinyyli tällä kertaa), eli jos tätä ei vielä omasta hyllystä löydy niin nyt jos koskaan! Biffy Clyron uutuushulinassa tulee uuden levyn lisäksi vielä Errors in the History of God/Unknown kymppituumainen vinyylisinkku. Epica jatkaa voitokasta naislaulullisen sinfonisen metallin voittokulkua tuoreella Omega Alive livelevyllään. Funk-faneille tiedoksi: Curtis Hardingin edellinen levy oli niin jäätävän hyvä funk / soul -kokonaisuus että sen myötä meidän on lähdettävä siitä lähtökohdasta että myös tämä ennakkotilauksissa loistava uutukainen If Words Were Flowers on kova kuin kivi! Näin me ainakin toivotaan.

Paluu tulevaisuuteen, tai jotain sinne päin eli uutuuksia ja uusintajulkaisuja, joihin haluamme sinun kaikki rahasi tuhlaaman:

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä sellaisten legendaaristen artistien kuin Beatles, Judas Priest ja Black Sabbath kohdalle, sekä erityisesti kotimaiselle osastolle mutta myös laajalla skaalalla bluesin, hevin, funk/soulin, räpin, jazzin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Viikon 36 käytetyn vinyylin settiä selaillessa voi miettiä mitä tälle levylle on tapahtunut - mainio "Heavy Metal America" -kokoelma ei päätynyt myyntiin mutta 666 (!) kappaletta muita levyjä päätyi! Lukema pienenee nopeasti, joten esim. tästä kuvan linkistä pääset kärkikahinoille"

Loppuun isketään vielä kovaa arvontaa tarjolle, nimittäin osallistumalla kilpailuumme voit voittaa liput ABBA:n konserttiin Lontoossa 28.5. Arvomme kaksi lippua eli voittaja voi ottaa kaverinkin mukaan. HUOM! HUOM! Palkinto sisältää vain konserttiliput, EI matkoja EIKÄ majoituksia. Osallistu siis vain jos olet varma, että pääset paikan päälle.

ABBA-konserttilippuja tarjolla!