Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Gettomasan ennakkomyynti alkoi, herranjestas! Viikon uutuuksissa mm. Cheekkiä, Taylor Swiftiä ja Pekka Pohjolan vinyyliuusintaa!

On ilon ja riemun päivä, sillä tästä hetkestä eteenpäin onpi mahdollista laitella ennakkotilaukseen Gettomasan uutuuslevykäistä Diplomaatti vinyyliformaatissa!

Levyhän ilmestyi jo keväällä digitaalisesti, mutta nyt sitä saapi myös ns. mustana herkkuna ja vain ja ainoastaan Levykauppa Äxästä. Painos onpi 500 kipaletta eli jos ns. vanhat merkit pitävät paikkansa, nämä ennakkotilaukset lähtee täysin lapasesta. Varaa "se" noudettavaksi lähimmästä kivijalka-Äxästä ja säästät viheliäiset postilulut.

Tämän perjantain uutuuksissa kärkisijoilla nahistelevat mm. Cheekin jäähyväiskeikan dvd/bluray-taltiointi (jonka kylkeen voipi ostella spesua valokuvaa, vain Äxästä!), Taylor Swiftin Lover, Raphael Saadiqin uutukaisen cd-versio sekä Svartin ihanat uusintapainokset Terveistä Käsistä, Pekka Pohjolasta ja Eternal Tears Of Sorrowista. Huomioi myös taannoin mm. Velcrassa vaikuttaneen Jessi Freyn sooloalbumi, joka seilaa uusilla elektronisilla vesillä. Näistä ja muista uutuuksista turinoi tällä viikolla Lahden Äxän Marko, lue läpät tästä linkistä.

****

Huominen ja sitä seuraavat päivät ovat tulevaisuutta ja jossain kohtaa tulevaisuudessa häämöttävät mm. nämä tulevat levykäiset sekä uusintajulkaisut:

Voita liput Insomniumin levynjulkkarikeikalle ennakkotilaamalla tuleva levykäinen!

Kyllä, ennakkotilaamalla Insojen tulevan Heart Like A Grave -albumin, osallistut arvontaan, jossa on palkintona kolme lippupakettia (voittaja + avec) bändin levynjulkkarikeikalle Helsingin The Circukseen 25.10. Muistahan, että vain Äxästä saat "siihen" osteltua kylkeen hienoa kaksipuolista t-paitulia. Ja samoin Äxästä irtoaa vinyyliversioista keltaisin, painosmäärältään vain 300kpl!

Näillä evästyksillä ensi viikkoon!