Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vääristymä universumissa vai globaali salajuoni? Samana päivänä ilmestyy levyt bändeiltä, joiden kummankin lyhenne on F.F. ja kumpikin nimi on myös monikossa! Lue täältä mitkä orkesterit kyseessä!

Uutuuslevykäistä pöytälevyyn tuosta noin, olkaapa hyvä!

Paljastetaan heti alkuun, että otsikon orkesterithan ovat "tietysti" Foo Fighters ja Fleet Foxes, joilta kummaltakin ilmestyy uutuuslevyt näin vuoden 2021 helmikuun alkuun. Muista viikon kuumista uutuusherkuista puhuttaessa katse kääntyy välittömästi Korpiklaanin, Transatlanticin, (Pariisin Kevään) Antti Poudan ja The Ruins Of Beverastin suuntaan ja vilkuilee välillä myös AW Yrjänän uuteen Grammata-runokokoelmaan, jota päästään tästä hetkestä eteenpäin hiplaamaan ns. omin kätösin. Uusintajulkaisujen puolella nousevat esille raskaat vehkeet kun ekaa kertaa vinyylinä maailmaan saatetaan kotimaista meuhkarokkia Psychoplasman Zegundan ja kuolonmetallia Demigodin Shadow Mechanicsin muodossa. Rajoitetut painokset ja syypää näihin kulttuuritekoihin onpi taasen erikoistyyppien erikoispuulaaki nimeltä Svart Records (herra heidän sielunsa pelastakoon!).

Demigodia, Antti Poutaa, AW Yrjänää, Ruins Of Beverastia ja Fleet Foxesia!

Ennakkotilattavat levykäiset ovat kauheita ja ihania yhtä aikaa!

Kovia ovat myös lähitulevaisuudessa julkaistavat uutuudet sekä uusintajulkaisut. Aloitetaan sillä faktalla että sekä legendaariselta ameriikan ihmeeltä Cannibal Corpselta että hiukan vähemmän kuuluisalta turkulaispuliryhmältä Cannibal Accidentilta paukkuu uutta tuotosta ovista ja ikkunoista. Helmikuun lopussa julkaistavaa "Kannibaalivahinkoa" saapi vain Äxästä useiden eri bundlevaihtoehtojen kera eli kääräisehän mieluinen versio haltuun ennakkoon ennen kuin on liian myöhäistä. Corpsen spesuvärivinyylit ehti mennä jos ns. parempiin suihin mutta kuulemma uusintapainosta ollaan tekemässä välittömästi, laitetaan "se" sitten saataville kun herrat isoherrat on päätöksiään kuolokabineteissa tehneet. Juuri ennen tämän blogin painoonmenoa saatiin myös tuoretta Cosmo Jones Beat Machinea ennakoihin ja se jos mikä on mainitsemisen arvoinen asia! Vinyyliuusintojen puolella ennakkotilauksia kehotetaan hoitelemaan Bodomin kahdesta ekasta, joista splatter-versiot saapi vain meiltä Äxästä, Radiopuhelinten Jäämeri-klassikosta, Klamydian Los Celibatoksen 30-vuotisjuhlapainoksesta sekä oululaisen Faff-Beyn kovasta mutta puoliunohdetusta Birthday-metallipläjäyksestä.

Lisää ennakkotilattavia uutuuslevyjä ja uusintajulkaisuja, oleppa hyvä:

Komeita tauluja klassikkolevyjen kansista!

Saatiin nyt kaikille kaupoillemme nippu hienoja tauluja, joissa kuvitukset perustuupi klassikkolevyjen kansiin ja tarjolla on mm. Iron Maidenin, Motörheadin, Pink Floydin ja Ghostin levyjen kansista tehtyjä 32x32 cm:n kokoisia tauluja. Oheisessa kuvassa taulurivistöä Turun kaupan katon rajasta ja kaikki saatavilla olevat taulut näet tästä linkistä.

Levynkansitauluja seiniä komistamaan!

RSD-julkaisut alennukseen ja Helmi-levyjä tarjouksessa!

Lopuksi halutaan vinkata, että syksyn moniosaisesta Record Store Day / Black Friday -iloittelusta jäljelle jääneet levykäiset on nyt laitettu alennukseen eli hintoja on ns. tarkistettu alaspäin. Koko tarjouslistan näet tästä linkistä! Samaan hengenvetoon todettakoon, että ihanaisen mahtavan Helmi-Levyt -yhtiön cd-levykäisiä saatiin taloon sellaisilla hinnoilla, ettei muu kuin hintojen alennus tullut kyseeseen. Eli tästä linkistä löydät vajaat neljäkymmentä Helmi-levyä nauruhintaan toistaiseksi! Heippa nyt ja ensi kertaa senkin kakkelipöksy!

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Deep Purple, Fabulous Thunderbirds, Peter Gabriel, Genesis, Glenn Hughes, Hurriganes, Elton John, Tangerine Dream sekä kunnon emämälli ZZ Toppia!

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: proge, heavy, metal, kotimainen musa, räppi, funk/soul ja jazz! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!