Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Finntroll, Brother Firetribe, BEHM, Annala, Dingo ja Jarkko Ahola - vain muutamia tämän viikon herkkuja mainitaksemme!

Heti alkuun pikainen muistutus, että Record Store Day -viikonloppu numero kaksi onpi ihan kulman takana eli lauantaina 26.9. tarjolla onpi taas erikoisjulkaisuja jokaisessa maapallukan Äxässä! Listaa ko. vehkeistä löydät täältä!

...ja sen jälkeen kysytäänkin:

Oletko valmis, osaatko psalmis?

Terveisiä täältä Äxän "pyhimmästä", markkinointiryhmän epäilyttävälle tuoksahtavasta suunnitteluhuoneesta! Ollaan melkosen täpinöissään tällä viikolla, sillä kauppojen hyllyihin saapuvia uutuuksia ym. herkkuvehkeitä löytyy niin mielettömät määrät, että alkoi tämän bloginkin rajat jo paukkua, sillee hyvällä lailla.

Ekaksi pieni varoituksen ja harmituksen sana, sillä vuosikausia odotettu Finntrollin uusi levy Vredesvävd oli joutunut ns. "logistisiin ongelmiin" tavarantoimittajan puolelta ja pidetään nyt sormia, varpaita ja muita ulokkeita ristissä sekä oikein että väärinpäin, että saataisiin levyt kaikille Äxille viimeistään perjantaille. Postitilausten kanssa joudutaan valitettavasti menemään "siihen" että lähetetään levyt heti kun saadaan ja toimitukset venyvät alkuviikkoon. Tarjollahan tästä levystä on myös vain Äxästä saatavat versiot: punainen vinyyli gatefold-kansilla sekä kasetti! Kumpikin vain 200 kipaleen painoksia.

Brother Firetriben Feel the Burn -uutukaista löytyy nyt kaikista Äxistä CD-formaatissa (vinyyli ilmestyy kuukauden päästä) ja tätä suositellaan kaikille hyväntuulisen hard rockin ja aor:n elikkäs "adult oriented rockin" ystäville varauksetta! Tuore kotimainen artistikomeetta BEHM tulee debyyttilevynsä kanssa, ottakaahan koppi tästä! Tarjolla CD sekä vinyyli, ja näitähän revitään käsistä joka Äxän tiskillä, se on varmaa. Johannat Iivanainen ja Kurkela ovat tehneet yhteislevyn nimellä Altamullan Road ja tämän yhteistyön hedelmät onpi nyt poimittavissa - tarjolla vielä jokuset kipaleet spesiaalia nimmarifotoa sekä cd:n että vinyylin kylkeen!

Kirjahyllyihin onpi tarjolla tällä viikolla pari kiveksenkovaa opusta, nimittäin Marko Annalan kolmas romaani Kuutio (vielä jokuset kangaskassi+nimmarifoto -bundlet jäljellä!) sekä Hanoi Rocksin Razzlen elämäkerta. Erikoismeiningistä vastaa tällä viikolla Crewish, joka on Nightwishin teknikoista koostuva projektibändi, joka teki viidestä Nightwish-biisistä omat versionsa. Tämän levyn myynnistä saatavat voitot menevät suoraan lyhentämättömänä kyseisille teknikoille. Muita kovuuksia uutuusrintamalla tarjoavat mm. Suvi Teräsniska, Run The Jewels sekä Neil Young, eikä pidä unohtaa Marilyn Mansonin uuden levykäisen kolmea eri vinyyliversioita! Myös Mokoman kaksi erilaista kasvomaskia onpi "julkaistu" tällä viikolla.

Samaan kastiin kuin Finntrollin uutuus eli logistisista syistä viime tipassa toivottavasti vielä perjantaiksi kaupoille saapuvat uutuudet Napalm Deathilta, Mad Siniltä, Derek Sherinianilta, Neal Morselta ja Pain Of Salvationilta.

Lipposen Levy Ja Kasetin tuottamat kotimaiset vinyyliuusinnat saavat tällä viikolla jatkoa Dingon, Pääesiintyjien, Negativen, Belaboriksen ja Tuure Kilpeläisen herkkulevykäisistä - kaikki ekaa kertaa vinyylinä paitsi Dingo, jota sitäkään ei ole uutena vinyylinä saanut vuosikymmeniin! Ennakkotilattavia "lippoja" onpi nyt kolme kipaletta elikkäs nämä levyt saatavilla loppuvuodesta ensimmäistä kertaa vinyyliformaatissa: Maj Karman Metallisydän, Jarkko Aholan Romanssi ja Remun In the Spirit of Hurriganes!

Muista ennakkotilattavista vehkeistä nostetaan ihan kärkeen ensin Katatonian tuleva Dead Air -"koronalive"taltiointi, jonka kylkeen saapi vain Äxästä komean erikoispaketin eli t-paitulia, kangaspussukkaa ja A2-kokoista julkkaa onpi tarjolla vain Äxästä ennakkotilaaville! Samoin saatiin ennakoihin Pyhimyksen Tulva-levykäisen uusintajulkaisu tuplavinyylinä!

Lisää ennakkotilattavia uutuuksia ja uusintajulkaisuja löytyypi mm.:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Rolling Stones, Black Sabbath, Kate Bush, Hurriganes, Jethro Tull, Kari Peitsamo, Kiss, Pink Floyd ja Who.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, proge, räppi ja kotimainen musa sekä kotimainen räppi.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Kilpailuosastollammekin tapahtuu, nimittäin tällä hetkellä pystyt eri tavoin osallistumaan seuraavanlaisiin arvontoihin:

Alla Kaarle Viikatteen tervehdys tulevan Äxclulive-spektaakkelin tiimoilta:

Lopuksi vinkkaus tarjousten mieliä kiihottavaan ja lompuukeja kevennyttävään maailmaan: laiteltiin tarjolle tällaiset alennuskamppikset, joten otahan niistä kaikki hyöty irti niin kauan kuin "se" on mahdollista:

METALLICA-tarjous

Eleven Seven -lafkan tarjous: Five Finger Death Punch, Mötleyc Crüe, Bad Wolves & Papa Roach

Yep Roc -lafkan julkaisuja yli 200 kipaletta