Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uusi Five Finger Death Punch nyt joka Äxässä ja ennakkotilattavana mm. Leeviä, Zen Cafea, Wolfheartia ja Ruisrock-kirjaa - lopeta pelleily välittömästi ja lue lisää täältä!

Halutaan nyt kehoittaa sinua ennakkotilaushommiin ja ensisijaisesti nämä mahtivehkeet onpi aiheena:

 1. Leevi and the Leavings: Menestyksen salaisuus (15.5.)
  • käsinnumeroitu 500 kipaleen tuplavinyylipainos avattavilla kansilla, vain Äxästä!
 2. Zen Cafe: Ua Ua (24.4.)
  • Kotimaisen musiikin klassikko ekaa kertaa vinyylinä, 240 kipaleen käsinnumeroitu painos vain meiltä uulalaa!
 3. Wolfheart: Wolves of Karelia (27.3.)
  • Tulevaa levyä saapi kera paitulin sekä nimmarifoton vain Äxästä!
 4. Ruisrock 1970-2020 KIRJA (Kittilä, Jukka & Jaakkola, Mikko) (10.6.)
  • Legendaarisen festarin tarina alkuajoista tähän päivään, mieletön lukukokemus sekä vanhemmalle että uudemmalle Ruisrock-sukupolvelle!

Jollet jaksa odotella ennakkotilaamiasi vehkeitä tekemättä mitään levyiltä kuuluviin ääniin liittyvää, kannattaa syöksyä lähimpään Äxään ja ottaa haltuun esim. näitä uutuuslevykäisiä, joita joka Äxän hyllyt ns. pullistelevat: Five Finger Death Punch, PME-yhtiön mixtape, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Karina, Black Devils & Ile Kallio, Ihsahn sekä Stam1nan VA10-vinyyli (Viimeinen Atlantis -levyn 10-vuotisjuhlaversio, ei enää kovin paljoa painosta jäljellä!) ja cd-uusintajulkaisu viimeisimmästä Taival-albumista.

Ennakkotilattavia tulevia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja ollaan taas keräilty silmiesi ja muitten kehosi osien iloksi:

Tarjouspuolella tapahtuu ja otahan haltuun nämä uunituoreet kamppikset:

Voita lippuja J. Karjalaisen tahi Antti Tuiskun keikoille!

Saatiin mukavilta Warnerin "tyypeiltä" tuossa äskettäin viestiä, että voidaan arpoa seuraaviin konsertteihin kolme lippupakettia (voittaja+avec) kumpaankin:

Noita linkkejä naksimalla löydät lisäinfoa miten osallistua kisaan, joten nyt on aika toiminnan, ei joutavan munimisen.

Ja jos napakka vihtahousunpalvonta ei hätkäytä, osallistuhan ns. pika-arvontaan, jossa on palkintona lippupaketti viikon päästä järjestettävälle Turku Saatanalle 8 -festeille! Kisa päättyy jo maanantaina joten hopihopi! Kaiken tarpeellisen infon näistä vuotuisista palvontamenoista löydät tästä linkistä. Näillä eväillä, näihin tunnelmiin, heippa.