Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Erika Vikman, Siekkarit, Type O, Plant/Krauss, Maijasen Pave, Alangon Ismo... Kaikkia näitä ja enemmän uudessa kohublogissamme!

Tämän viikon kuumimpiin uutuuksiin lukeutuu ehdottomasti Sielun Veljien Musta Laatikko ensimmäistä kertaa ikuna vinyylinä, myöskin Type O Negativen Slow, Deep and Hard saa 30-vuotispäivänsä kunniaksi värivinyylipainoksen. Progelouhoksen louhijat Dream Theater julkaisee Train of Thought levyn demot vuodelta 2003. Kovaa nousukautta viettävä upea Erika Vikmanin julkaisee odotetun nimikko/debyyttialbumin vihdoin perjantaina 20.8. Suuren kysynnän vuoksi Erikan levyt onpi huvennu kovalla tahdilla mutta ollaan tilattu lisää, eli joillekin Äxille sitä saattaa ehtiä vielä perjantaiksi tai lauantaiksi.

Neljä vuotta on päässyt vierähtämään yhdysvaltalaisen "atmospheric black metal" -yhtye Wolves In The Throne Roomin viime julkaisusta, joten perjantaina päivänvalon näkee heidänkin uutukainen Primordial Arcana. Myös helsinkiläinen Oceanhoarse julkaisee jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle EP:lle, tällä kertaa kyseessä tosin täyspitkä albumi nimeltä Dead Reckoning. Tommi Liimatan tulevaa romaania Hautajaiskengät kuvaillaan seuraavasti "Sukupolviromaani syrjäseutujen tervaskannoista ja metsäpirttien salaisuuksista", eli lupaavalta kuulostaa!

Korealaisen Tomorrow x Togetherin tänä vuonna ilmestyneestä The Chaos Chapter: Freezesta ilmestyy uudelleenpaketoitu versio Fight or Escape, joka sisältää uusia kappaleita ja kaikennäköistä mukavaa uutta tilpehööriä mitä aiemmassaversiossa ei ollut!

Lipposen Levy ja Kasetti nostaa jälleen päätään ja riipaisee markkinoille jälleen rankalla kädellä oivaa ja kauan kaivattuja uutuusjulkaisuja suomalaisen musiikin historiasta. Tällä kertaa vuorossa ovat Jukka Tolosen Hysterica, OZin nimikkolevy sekä III Warning, Faff-Beyn Birthday, josta julkaistiin jo aiemmin tänä vuonna vinyylipainos. Eero Koivistoinen Music Societyn Wahoo!, Esa Pethmanin The Modern Sound of Finland, Pave Maijasen kattava kokoelma, Edu Kettusen hittilevy Lentäjän poika. Eiköhän näillä jonnekin asti pärjää. Muita tulikiven kuumuisia uutuuksia ovat metal-punk konkari Bonehunterin neljäs täyspitkä Dark Blood Reincarnation System sekä Deafheavenin uusi studioalbumi Infinite Granite.

Lippoa kerrakseen ja kaupan päälle Bonehunteria ja Deafheavenia!

Ennakkotilattaviin ilmestyy jatkuvasti loistavaa tavaraa jokaiseen makuun, mutta tämän viikon kovimmat tärpit ovat ehdottomasti 15.10 ilmestyvä uusintapainos Ismo Alangon Hitit CD:stä, sekä Pave Maijasen tuotannon erinomainen läpileikkaus; Kaikki nämä vuodet 1969-2010 kokoelma ilmestyy CD:nä 20.8. sekä triplavinyylinä 5.11. Ismon ja Paven levyt saat vain ja ainoastaan Levykauppa Äxästä. Robert Plant ja Alison Krauss ovat lyöneet jälleen viisaat päänsä yhteen ja uusi yhteislevy Raising the Roof ilmestyy 19.11.

Kuusi vuotta edellisen EP:n ilmestymisestä jälkeen Sin Cos Tan julkaisee uuden EP:n Drifted. Uusi EP on jälleen mitä parhainta melodista synapoppia, jonka tahtiin voi yhtä hyvin itkeä kuin tanssia. Tässä paketissa vinyyli, bändin nimmaroima 13x19cm valokuva sekä kangaskassi - tämä paketti saatavilla ainoastaan Äxästä. Bundlehommia tulille myös kotimaisen Mercury Circlen osalta, sillä uuden Killing Moons -levykäisen voit ostella vain meiltä myös kera spesiaalin t-paitulin ja/tahi nimmarifoton.

Tuloillaan on myös tanakkaa saksaheviä veteraaneilta nimeltä UDO ja Running Wild, tuoretta Triviumia sekä ihan äsken ennakoihin isketty Ed Sheeranin tuleva levy nimeltä =.

Lisää tulevia ihanuuksia tästä näin:

Himokas pläjäys Archgoatin paitoja tarjolle!

On hupparia, t-paitaa, pitkähihaista t-paitaa. Paita on hyvä tuote, sillä jokainen tarvitsee paidan. Tarjolla myös julistebundlea haluamasi paitavaihtoehdon kanssa. Jullari vain Äxästä. Jokuset uudet patchitkin on tarjolla, tsekkaahan!

ARCHGOAT - t-paidat ja girliet
ARCHGOAT - hupparit ja longsleevet

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti hevin, metallin, funk/soulin, jazzin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Vinyylineuvos ei jätä rauhaan hetkeksikään, pahviboksista kuikkii, palava katse niskassa on levyt laitettava. Ja laitettiinkin! Yli 600 nimikettä käytettyä vinyyliä olkaa niin hyvä!!

Arvontaa! Ennakkotilaa Five Fifteenin uusi levy Psychedelic Chorus Rock for the Whole Family ja voit voittaa spesiaalin, mielettömän rajoitetun vinyylilevykäisen! Tämän albumin Levykauppa Äxästä ennakkoon tilanneiden kesken arvotaan viisi kappaletta varsin erikoista levyä. Kyseessä on kirkkaalle läpinäkyvälle vinyylille kaiverrettu 8-tuumainen (jep, kahdeksan!) single joka sisältää orkesterin ex- Thin Lizzy -kitaristi Brian Robertsonin kanssa tekemät äänitteet. Tätä levyä ei tule minnekään myyntiin.

Five Fifteenin erikoisvinyyli tarjolla muutamalle onnekkaalle!

Lopuksi vielä kunnon mosh-uutinen! Nimittäin vastikään uutisoitiin, että Anthrax saapuu Suomeen ensi vuonna ja mukana pyörii myös crossover-hirmu Municipal Waste. Eli nyt on hyvää aikaa treenata niskalihaksia ja tehdä muita jumppaliikkeitä keikkaa odotellessa. Liput tulee myyntiin nyt perjantaina 20.8. ja niistä + muista yksityiskohdista voit lukea aina ihanaisen TuskaLiven sivuilta. Pitissä ja sen reunamilla nähdään, moikka!

Thrash & mosh!