Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Emma-Gaala - sormea nenuliin ja ilimasta viinaa eli perusmeininkejä!

Emma-Gaala. Viime viikonloppuna vietettiin kohua herättänyttä Emma-gaalaa Hartwall-Arenalla ja olihan se selvää että myöskään Levykauppa Äxän edustusto ei jättänyt tätä mehukasta tilaisuutta hyväksi käyttämättä. Firmamme Toimitusjohtaja, Merkonomin koulutuksen petkuttamalla suorittanut Jyri Lipponen, oli kutsuttu sekä tuomaristoon että itse gaalaan jakamaan "Vuoden myydyin levy" -Emmaa ja Jyrihän vastasi huutoon myöntävästi. Näin jälkikäteen voidaan todeta että Jyrin kutsuminen näihin juhliin oli virhe.
Kuullun mukaan itse jakopuhe meni vallan mukavasti: Toimitusjohtajamme oli mm todennut että 20-vuotias Äxä myi enempi äänilevyjä kuin koskaan aikaisemmin, ja että se ei ollut juurikaan hänen ansiotaan mutta aikoo silti ottaa tästä kaiken kunnian itselleen. Tämän jälkeen Jyri kuulutti "Vuoden myydyimmän levyn" -Emman voittajan eli Cheekin lavalle ja oli hänen juhlapuheensa vuoro.
Tällä samaisella hetkellä kun Cheek piti puhettaan Jyri siirtyi (oikeaoppisesti) yleisöstä katsottuna takavasemmalle. Jyri unohti ns "taustapoikana" ollessaan kuitenkin sen että hän oli edelleen lavalla 10-tuhatpäisen yleisön edessä sekä tv -ja sanomalehtimiehien kameroiden välittömässä läheisyydessä, ns iskuetäisyydellä. Ja kuten kuvasta näkyy mitä hän tekeekään: HÄN LAITTAA SORMET NENÄÄNSÄ NIVELIÄ MYÖTEN!!!
Tämän myötä myönnämmekin Jyrille "Vuoden Sikailija" -Emman ja samalla toivomme että Musiikkituottajat eli Ifpi ei enää jatkossa kutsuisi häntä näihin tapahtumiinsa pilaamaan muuten niin mukava ja leppoisaa juhlatunnelmaa.
Palkintoseremonioitten jälkeen kaikki meni kuullun mukaan oletetun kaavan mukaisesti - Jyri pääsi nauttimaan (ansaittua) lempijuomaansa eli ilmasta viinaa ja sitähän vedettiin niin että napa raikasi voi veljet. Mutta mitä tapahtuikaan juhlien jatkoilla, siitä kerromme lisää ensi kerralla.
Niin ja mikä tärkeintä: Onnea kaikille Emman voittaneille!

P.S. Emma-gaalan ns. varjotapahtuman Femma-gaalan ehdokkaiden levykäisistä väsäili Kuopion Maija tällaisen suosituslistan!

Se toimarimme "toimituksista" tällä kertaa ja käydään suoraan siihen asiaan, joka meitä kaikkia kiinnostaa: levykäiset sekä niiltä kuuluvat äänet. Ensinnäkin tämän perjantain 8.2. uutuuskavalkaadi näyttäytyy tällaisena:

Beast In Black: From hell with Love | Tyrantin debyyttihyökkäys

Liisanpuisto-vinyyliuusinta | Litku Klemetin uusi seiska

Ja täältä lisää vinkkejä muihin tämän viikon uutuuksiin mitä hyllyihimme saapuu!

TULEVIA UUTUUKSIA (ja tästä linkistä lisää!) joita suosittelemme ennakkotilaamaan välittömästi:

UUSINTAJULKAISUJEN saralla näyttää tältä:

Kovana hittialbumivinkkinä mainittakoon lopuksi, että Therapy?:n Troublegum-klassikko täyttää 8.2. tasan 25 vuotta elikkäs eikun levy soimaan ja jollei jo löydy hyllystä niin meiltä tilaten esim. kaiken kattavaa kolmen CD:n deluxe-versiota! Samaisena päivänä täyttääpi Mötley Crüen laulaja Vince Neil 58 vuotta, onnittelut hänelle! Ja sunnuntainta juhlistetaan Van Halenin debyytin 41. vuosipäivää sekä Kanye Westin läpimurtolevy The College Dropoutin 15-vuotisia. Näihin viikonlopun merkkipäivätunnelmiin päätämme tämänkertaisen blogikatsauksemme aamen.

THERAPY KANYE WEST VINCE NEIL VAN HALEN