Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Emämälli priimakuntoista käytettyä vinyyliä kaikissa Äxissä! Ota myös haltuun ennakkotilaukset Samuli Putron ja Evelinan "äxclu"-vinyyleistä!

Voi veljet ja siskot! Saatiin tällä viikolla Vinyylineuvoksemme johtamalta Käytetyn Vinyylin Yksiköltämme todella mahti uutispommi: he toimittivat kaikille Äxille erikoiserät priimakuntoista käytettyä vinyyliä, josta osa onpi vielä jopa muoveissa elikkäs täysin korkkaamattomia - toisin kuin johtoryhmämme perjantaikosanderit. Nämä ihanuudet onpi nyttemmin isketty myös nettikauppaamme myyntiin ja tästä linkistä näet kaikki vastikään lisätyt käytetyt vinyylit. Joitain levyjä onpi riittänyt useimmillekin kaupoillemme eli kyseessä on ollut todellinen herkkujen levittely! Tässä alla nippu esimerkkilevyjä, joita onpi toistaiseksi jäljellä useampi kipale:

Ennakkotilaushommissa mennään jälleen kerran lujaa! Tällä viikolla ollaan saatu mm. tällaisia mahtavia tulevia uutuuksia ennakkomyyntiin eli niitä kannattaapi napsia ostoskoriin:

Uusintajulkaisujen puolella mahtivaltikan pamauttaa alttarille wanha kunnon Motörhead kun merkittävä osa orkesterin 90- ja 2000-lukujen levykäisistä julkaistaan uudelleen vinyylinä sekä cd:nä.

Uusintajulkaisujen maailmasta muita tuoreuksia ennakkotilattavaksi tästä näin:

Parit uudet kamppiksetkin ollaan laiteltu tulille teidän asiakkaiden lompuukien tyhjentelyt mielessä elikkäs Napalm Recordsin tarjoama pieni mutta tehokas tarjousmällykkä sekä Ear Musicilta reilut 80 kipaletta levykäisiä cd/dvd/bluray-formaatissa. Mukana mm. Babymetalia, Tarja Turusta, Deep Purplea, Marillionia, Status Quoa, Sagaa ja Thunderia. Tarjousvehkeet ovat vielä matkalla tukusta meille, mutta tilauksia voipi jo iskeä sisään niin paljon kuin sielu sietää!

Näillä mennään tällä kertaa, muistakaahan olla kiltisti ja ottaa vastaan mahdollisimman paljon levykäisiltä kuuluvia ääniä!