Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Sir Elwood ja Ilta huutavat nimeäsi kera mahtavien kotimaisten vinyyliuusintojen! Alangon Ismoa, Kikkaa ja Movetronia ennakkotilattavana, tästä ei panokset kovene (vielä)!

Cisse, Juice ja monta muutaa kotimaista vinyyliuusintaa nyt kaikissa Äxissä!

Pienten viiveiden jälkeen saatiinkin kerralla oikein kunnon megamälli Lipposen Levy Ja Kasetin julkaisemia vinyyliuusintoja kotimaisista herkkulevykäisistä! Tarjolla siis nyt ekaa kertaa tai pitkästä aikaa vinyylinä Cisseä, Juicea, Yötä, U-Street All Starsia, Jarno Sarjasta, Mariskaa ja Peer Güntia. Lisäksi vain Äxästä saatava uusi Lähiöbotoxin vinyyli on myös viimein saavuttanut kaikki maapallukan kivijalka-Äxät!

Sir Elwood, Ilta ja muut viikon kuumat uutukaiset - niistä kerromme seuraavaksi:

Uusien levykäisten maailmassa kovinta kärkeä edustavat pitkältä levytystauolta palaava Sir Elwoodin Hiljaiset Värit sekä debyyttialbuminsa julkaiseva Ilta. Kummastakin on vielä jäljellä muutamat kipaleet nimmarifotoja, joita saa vain ja ainoastaan Äxästä levyn kera osteltuna. Myös Dave Lindholmin tuotteliaisuuden hedelmiä saadaan maistella kun uutta levyä puskee ensin CD-formaatissa ja myöhemmin ensi kuussa vielä vinyylinäkin. Uutta levyä lyövät tiskiin niinikään kotimaisen tumman metallin suurlähettiläs Noumena, uusioprogebändi Pineapple Thief sekä turkulainen grindcore-hirviö Cannibal Accident. Melrosen kolme vinyyliuusinta pitää myös nostaa esiin kun siihen tässä on kaikki mahdollisuudet: Trio, Rock My World ja It's In The Bag - kaikki ensi kertaa vinyylinä! Samoin ensi kertaa vinyyliä Klamydian alkupään julkaisut niputtava kokoelma Lahjattomat. Ja mainittakoon vielä, että Rollareitten Goats Head Soupista julkaistaan 50-vuotisjuhlapainos ja versiota löytyy jos jonkinlaista ai että! Näillä eväin löytyy tällekin viikonlopulle varmasti jokaiselle musiikinrakastajalle jotakin ja jollei löydy niin lisää eväitä ja niiden "rakennusaineita" löytyvi verkkokauppamme syövereistä, esim. alati vaihtuvasta käytettyjen cd:itten valikoimasta.

Ismo Alanko, Kikka, Movetron ja muut kovat ennakkotilattavat herkut!

Lipposen Levy Ja Kasetti on ottanut aimo harppauksen 2000-luvulle avaamalla Facebook-sivuston ja "siitä" pääset tykkäilemään joko tästä linkistä tahi naksimalla tuota ylläolevaa banneria. Samaan hengenvetoon todettakoon, että ennakkotilattavia ns. "lippoja" onpi nyt saatu valikoimaan seuraavasti:

Vastikään ennakoihin laitetuissa vehkeissä kannattaa huomio kiinnittää ainakin Devin Townsendin mielettömään livemälliin Order Of Magnitude sekä Pää Kiin uuteen seiskaan (joka tullaan todennäköisesti myymään loppuun nopeasti, sillä painos on vain 500kpl!).

Lisää tulevia "juttuja", niitähän löytyy aina ja iankaikkisesti meidän ennakkotilattavista uutuuksista sekä uusintajulkaisuista:

Viikatteen tulevaan levyn liittyen paljastettiin tänään parikin detaljia: vain Äxästä saatavan ns. megamällipaketin seiskatuumaisen biisit sekä kasetin kansikuva. Myös muita paljastuksia tiedossa lähiaikoina!

Jarkko Martikainen turinoi tässä alla lyhyesti, osittain myös tulevaan levyyn sekä ns. äxcluliveen liittyen:

****

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Beatles, David Bowie, Billy Joel, Elton John, Police, Bob Seger, Frank Sinatra, Supertramp ja Bruce Springsteen.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, proge ja räppi.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!