Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Elli Haloo on nyt Ellips! Lordi on edelleen Lordi!

Moikka näin alkuun täältä Äxän rekrytointiosastolta! Halutaan nyt muistuttaa, että Kuopion kaupalla vapautuvaan myyjän paikkaan voipi laitella vapaamuotoisia hakemuksia vielä 1.3. iltaan saakka eli laitahan sormet sauhuamaan näppikselle ja vastaanottajaksi jyri at levykauppax piste fi jos tunnet olevasi "se" henkilö, joka tämän paikan ansaitsee. Lisätietoa mahdollisuuksista ja uhista löydät tästä linkistä klikaten.

Sitten viikon kuumimpaan uutiseen elikkäs Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin ekan sooloalbumin Yhden naisen hautajaiset ennakkomyynnit lähtivät vastikään käyntiin ja sehän nimittäin on erityismaininnan paikka! Kovia nimiä onpi Elli saanut levylleen mukaan, sillä sen tuottajana toimii Matti Mikkola ja yhtyeessä soittavat Ellin lisäksi Sami Kuoppamäki (rummut, Kingston Wall), Juho Kanervo (basso), Timo Kämäräinen (kitarat), Janne Puurtinen (koskettimet) ja Markus Pajakkala (puhaltimet). MUTTA mikä kovinta, albumista tehdään myös 500 kipaleen violetti värivinyyliversio, jota saapi vain ja ainostaan Äxästä. Ennakot on lähteneet jo huimaa vauhtia liikenteeseen, joten munimiseen ei ole aikaa, jos tämän tulevan keräilyharvinaisuuden itselleen mielii!

Äxclusiivinen violetti vinyyli, ainoastaan Levykauppa Äxästä! Rajoitettu 500 kipaleen painos.

Lordin jättihittilevy The Arockalypse julkaistaan uudelleen vinyylinä ja nyt onpi niin, että siitä tehdäänkin vain sellainen punainen värivinyyli, jota saa vain Äxästä oujes! Kyseessä rajoitettu 300 kipaleen painos ja kaikkiin ennakkotilauksiin onpi Lordi luvannut raapustaa nimikirjoituksen! Ennakkotilaukset käynnissä n-y-t nyt elikkäs vinyyliä ostoskoriin ja tilanne haltuun.

Lordin The Arockalypse punaisena vinyylinä vain Äxästä! 300 kpl:een painos.

Uutuusmarkkinoilla ollaan jälleen isojen asioiden äärellä kun 1.3.2019 ilmestyvät mm. seuraavat tuoreet levykäiset:

Sekä "erikois"osastolta Viikatteen uusintajulkaisu Parrun pätkiä (Ranka EP:t 2000-2004) tuplavinyylinä, Terveitten Käsien 80-luvun tuotannon sisältävä seiskaboksi TK Pop 1980-1989 ja Mercedes Bentson kirja Ei koira muttei mieskään.

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja?

No niitähän tykitellään raivopäisesti ennakkotilattavaksi päivittäin. Tässä katsausta tämän viikon satoon:

****

Olette varmaan huomannut, että meiän verkkokaupassa julkaistaan viikottain ns. "naamalistoja" elikkäs levykäissuosituksia, jotka on Äxän työntekijöiden ihan omin kätösin laatimia. Kaikki naamalistat löydät aina tästä linkistä. Viime aikoina onpi laiteltu mm. tällaisia listoja julki:

Epitaphin skepuklassikoita ja tärppivinkkejä (Marko, Lahti)

Reilut parikymmentä loistavaa julkaisua vuodelta 1971 (Olli, Hakis)

21 levyä, joita ilman en olisi se musakuuntelija, joka olen tänään (Danne, Turku)

Svartin vinyylivinkit pt. 43 (Veikko, Liisa & Marko)

Danne Marko Olli

Lopuksi katseluvinkkiä, jos olet kiinnostunut uuden sukupolven brittiläisestä singer/songwriter-meiningistä: Rag'n'Bone Manin viime kesän Ruisrock-keikka näkyypi Yle Livessä sekä Areenassa 1.3. illasta alkaen. Artistin pari levykäistä meillä nyt myös tarjouksessa!

Heippa tältä erää tästä blogista ja muistakaa olla kiltisti.