Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Dream Theater, Cradle Of Filth, Neil Young ja Moon Shot - näillä pääset jo pitkälle mutta uuden blogimme selaamalla vielä pidemmälle

Äxän levykäiskatsaus, niin mones ettei äly enää riitä laskemaan

On ns. jumalan totuus, että Dream Theater julkaisee järjestyksessään jo viidennentoista studioalbuminsa ja valinnan varaa on jälleen mukavasti tarjolla. Löytyy CD, perus musta 2-LP+cd, sama setti mutta oliivin vihreillä vinyyleillä, komea artbook versio joka pitää sisällään 2CD ja blu-rayn, sekä kaiken kattava boxi josta löytyy kultainen vinyyli, Cd, blu-ray, avainketju, postikortteja, artbook, vinyylimatto, pipo, juliste ja aitoustodistus. Eikai tuosta loosterista puutu kuin bändin äijät sisältä.

Cradle of Fillth rysäyttää tuoreen albuminsa pihalle ja riskisti on tästäkin eri versioita tuloillaan. On perus CD, pykälää lesompi digipak, todella leuhka boxi sekä vinyyliä niin mustana, pimeässä hehkuvana kuin kuvalevynäkin. Näillä eväillä saastaa kehtoon!

Ja pari kotimaista uutuusherkkua tästä tarjolle, olkaapa hyvä: Moon Shot julkaisee esikoisalbuminsa ja tässähän on mukana jannuja Disco Ensemblestä, Children of Bodomista ja Lapkosta. Nyt on vielä mahdollisuus ottaa haltuun Äxclusive CD+nimmarivalokuva tahi LP+nimmarivalokuva setti! Ja aiheen tiimoilta käynnissä kilpailu joka kannattaa käydä tsekkaamassa tästä. Bloodred Hourglass puskee myös uutukaista äänitettä eetteriin ja tästäkin saannillaan monenlaista versiota. Käyppä katteleen itelles sopiva tätä napauttamalla. Tästäkin kilpailu tulilla joten myös se haltuun NYT!

Elton John on väsännyt viruksen aikana levyllisen materiaalia tunnettujen artistikollegoidensa kera. Tarjolla niin CD kuin LP formaatissa. Vinyylin julkaisupäivä 29.10.2021 ja CD siis kaupoissa nyt. Biffy Clyro tarjoilee uutta äänitettään maltilliseen tyyliin 2CD sekä LP+CD mallisina paketteina. Lana Del Reyn Blue Banisters albumi saapuu keskuuteemme CD sekä kasetti formaateissa. Vinyylikin on tulossa, mutta ajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa. Ilmoillaan kyllä heti jahka tieto meille rantautuu. Duran Duran palaa juurilleen tuoreella albumillaan. Homma on mitä ilmeisimmin isollaan ja nostalgia-arvot kohdillaan. Future Past -levyn eri versiot pääset tsekkaamaan tästä.

Vain Elämää! Eli jälleen on nippu kotimaisia artisteja kerääntynyt saman katon alle tulkitsemaan toistensa kappaleita ja herkistelemään milloin mistäkin aiheesta. Nyt nämä Vain Elämää 12. jakson ensimmäisen kattauksen siivut on ladattu samalle kiekolle ja sen pääsee tilaamaan tästä. Nick Cave pistää pihalle toisen osan harvinaisempia herkkujaan. Tästä on saatavilla myös muhkea 7-LP boxi josta löytyy myös tuo ensimmäinen rarities. Tämä ei pitkään hyllyssä jumita joten jos tämän halajat itsellesi aika toimia on NYT! Toki tarjolla on myös perinteisempää CDtä sekä vinyyliä. Dust Mountain julkaisee debyyttinsä Hymns for wilderness Svart Recordsin toimesta. Mukana porukassa jäseniä mm. Oranssi Pazuzusta, Hexvesselistä ja Dark Buddha Risingistä. Kova ryhmä kasassa! Saannillaan CDnä sekä punaisena vinyylinä! Samoin Svartin katalogista ponnistaa Green Lung nyt toisen täyspitkän äänitteen muodossa. Tätä pörinää tarjolla niin vihreänä kuin mustana vinyylinä sekä CDnä. UDO, eli Saksan tankki, se on kova ukko! Ensi vuonna äijällä 70 vuotta mittarissa eikä tunnu missään! Toivottavasti tuore albumi Game Over ei ole enteile mitään uran suhteen... Ja kun UDO laittaa hommat isolleen niin se tarkoittaa sitä että tavaraa tulee kunnolla! On CD, hopeinen, luunvalkoinen sekä 100 kappaleen exclusive French edition on transparent vinyl! Tämäkään ei riitä sillä tyrkylle tulee myös komea boxi! Tämä loosteri sisältää mm. UDO ledivalon joka kuuluisi olla jokaisen kodin pakollinen varuste! Näillä eväillä jos ei onnistu niin vika on jossain muualla kuin UDOssa!

Muita mainittavan arvoisia uutuuksia ovat Massacre, Burning Point CD, Tero-Petri CD, Pelle Miljoona Bandin 7" sekä K-pop rintamalta Enhypen uusi boxi.

Uutta Massacrea, Burning Pointtia, Tero-Petriä, Pellen seiskaa ja kpop-Enhypeniä!

Tulevaisuutemme on hyvissä käsissä, sillä Neil Young se vaan jaksaa painaa uutta levyä pihalle eikä ikä tunnu äijää painavan. Tuoreesta Barn-albumista päästään nautiskelemaan 10.12.2021 CD, LP, Limited Indies Exclusive black vinyl sekä komean boxin muodossa joka sisältää vinyylin, CDn sekä blu-rayn. Siitä valkkaamaan mieluista haltuun.

Neil Young Hulluinen Hevosineen ja uusi levy!

Muista ennakkotilattavista uutuuksista ja uusintajulkaisuista tässä tärppimäistä otantaa:

****

Beast In Black jakaa nimmareita Fredan Äxässä perjantaina 29.10. klo 18-19 ja alta näet bändin kitaristi Anton Kabasen tervehdyksen asiaan liittyen:

Samana päivänä ilmestyy bändin kolmas albumi Dark Connection

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty paljon sekalaista vinyylilevykäistä sellaisten legendaaristen artistien kuin ABBA, Anthrax, Jethro Tull, Motörhead, Rainbow ja Venom kohdalle, sekä erityisesti funk/soulin, jazzin, progen, hevin, black metalin sekä ylipäätään metallimusan laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen! Äxän käytetyt vinyylit löytyy myös Facebookista! Ja päätetään tämänkertainen blogi kissavideoon, sillä kukaan ei liene hämmästynyt siitä että Äxän Vinyylineuvoksen kissa tykkäilee levysoittimista ja levyistä - video paljastaa myös kuinka omatoimisesti Mimi laittaa teknarin pois päältä kun on tarpeeksi fiilistelty! Ole kuin Mimi, fiilistele vinyylisoittimia ja myös viikon 42 käytettyjä vinyylejä!