Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Alangon Ismo, Maidenin Iron ja Steven Lokit - näillä pärjäät jo pitkälle ja lisää löytyvi tämän blogin sisuksista!

Uutuudet, ne kovimmat ja kulutusta kestävimmät!

Juuri 60 vuotta täyttänyttä Ismo Alankoa juhlistetaan vielä hieman lisää herran todellisiin klassikoihin kuuluvalla Kun Suomi putos puusta -uudelleenjulkaisulla! Tämä hieno albumi on saatavana vain Levykauppa Äxistä mustana tai sinisenä vinyylinä. Niin, ja myös jo kesällä ilmestyneenä kasettina!

Maailmalla mainetta niittäneen Suomen bluegrasskunkkujen, eli Steve'n Seagullsien neljäs albumi Another Miracle saatiin tarjolle formaateissa cd, vinyyli ja c-kasetti! Kaikkia näitä saatavana myös kera upean nimmarifoton!

Iron Maidenin uutta liveä isketään pöytälevyyn ja sen yli tästä päivästä eteenpäin kuin kello olisi koko ajan kahta minuuttia vaille keskiyön! Tarjolla laadukasta heviherkkua kaikille aisteille ai että.

"BTS-hommista, sillä nehän lähti täysin lapasesta, joten tilattiin uutta Be-levykäistä suoraan sanoen mielenvikaiset määrät joka Äx-kivijalkaan sekä etenkin keskusvarastolle. Mutta sitten tulikin erittäin "mielenkiintoinen" vivahde toimitusten suhteen kun havaittiin tässä loppuviikosta pakettien saavuttua, että ala-arvoisesti pakattujen boksien sisältöä oli päässyt murjoutumaan sen verran, että merkittävä määrä BTS:n Be-deluxeboxia oli turaantunut täysin myyntikelvottomaan kuntoon... Suurin osa kauppavarauksista sekä osa nettitilauksista saatiin kuitenkin hoideltua ja osalle Äxistä levyä jäi vielä hyllyynkin, mutta esim. Jyväskylän kaupan paketti jumittaa edelleen Vantaalla tullissa sisältö levällään kuin ne kuuluisat Jokisen eväät (sori Jokinen). MUTTA EI SYYTÄ HUOLEEN! Saamme näitä herkkuja lisää jo alkuviikosta ja kaikki loputkin tilaukset ja varaukset saadaan viimeistään silloin hoideltua. Sinun kannattaa kuitenkin varata tai tilata Be-deluxeboxi vielä tänään perjantain 20.11. aikana sillä silloin ehdit vielä osallistumaan arvontaan, jossa voit voittaa 100 euron BTS-lahjakortin Levykauppa Äxään!"

Uutuusjubileumit jatkuvat kaikesta huolimatta, sillä näitäkin julkaisuja suosittelemme lämpimästi hankkimaan joko itsellesi tahi läheisellesi: Nick Caven Idiot Prayer -livekattaus, Gettomasan Kalamies LP joka persikanvärisenä tahi mustana vinyylinä (riippuu pidätkö persikasta vai mustasta), Mariskan arveluttavia joululauluja sisältävä Navidadii kera nimmarifoton (vain Äxästä tämä kuva!), Dark Tranquillityn Moment-uutukainen (punaista värivinyyliä vielä ns. ripukkeet jäljellä!), Pink Floydin Delicate Sound Of Thunderin mieletön juhlapainosboksimälli, Svart Recordsin julkaisema Onsegen Ensemblen debyytti sekä neljäs vinyylipainos Maustetyttöjen menestysdebyytistä viime vuodelta.

Tarjouksillakin mennään eikä meinata!

Tarjoussivullemme ollaan vastikään saatu useampikin herkullinen kampanja ja jos orkesterit nimeltä The Beatles, Pink Floyd tahi U2 sanovat sinulle mitään, niin kannattaa naksia noista em. linkeistä ja todeta hintojen väliaikaisesti alenneen kymmenissä julkaisuissa.

Pink Floydit tarjouksessa - myös megaboksi!
Beatles-tarjous, ja sehän on kova!

Tulevat uutuudet ja uusintajulkaisut!

Ota tulevaisuus haltuun kertaheitolla hankkimalla mm. nämä vehkeet ennakkoon:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Blondie, Jethro Tull, Marillion, Nazareth, Uriah Heep, Frank Zappa ja ZZ Top.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, reggae, funk/soul, blues, heavy, metal, jazz ja proge! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!