Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Before The Dawnin livetallenne NYT! Mietihän myös sitä kun Tulenkantajat kohtaa Mayhemin ja ennakoissa onpi nippu iskelmäherkkuja, avot!

Before The Dawnin akustinen tallenne nähtävillä vain Äxän kautta 9.-16.7.!

Before The Dawnin Deadlight-albumi saa herkulliset uusintaversiot kun se julkaistaan ensinnäkin ensi kertaa vinyyliformaatissa ja mukaan on (cd:llekin) isketty vieläpä jokuset bonusrallit. Tätä parhautta et saa muualta kuin Äxästä, ja samoin "sitä" parhautta, että samaan hengenvetoon kerrotaan BTD:n livetallenteen olevan katsottavissa perjantaista 9.7. perjantaihin 16.7. vain meidän kautta. Jollet siis ole vielä virtuaalista tikettiä hommannut tähän spektaakkeliin, tee se nyt ja ehdit nautiskelemaan kotimaisesta metallista akustisen riisutussa olomuodossa. Trio Saukkonen/Räihä/Eikind toimittaa!

Uutuusrintamalta pöllähtää jauhot suuhun jos toiseenkin kun joka Äxän tiskeiltä löytyvi mm. uudet minijulkaisut Mayhemiltä, Till Lindemannilta ja Popedalta, Tulenkantajien debyyttin vinyyli-repressiä, Jim Morrisonin kirjaa kera julisteen, Laurenne / Louhimo -voimakaksikon hard rockia, livemällit Black Sabbathilta ja Rollareilta sekä Darkwoods My Betrothedin suomibläkyklassikko Witch-Hunts ekaa kertaa vinyylinä. Viime hetkellä saatiin myös BTS:n uusi sinkku kyytiin ja Postin toimituksista riippuen sitä löytyy eri Äxistä eri aikoihin nyt perjantaina 9.7. herran vuotta 2021.

Iskelmää ja muita herkkuja ennakoissa!

Huh, huh legendaarista "Tähtisarja 30 Suosikkia" nyt kassikaupalla ennakkotilattavissa! Jysäytettiin nimittäin myyntiin Tapio Rautavaaran, Vexi Salmen, Carolan ja Fredin 30 suosikkia -kokoelmat ensi kertaa vinyylinä ja uusilla kansitaiteilla varustettuna. 300 kpl painokset ja saatavilla vain Äxästä joten kannattaa omat pistellä varaukseen nopiaan ettei ilman jää! Vexiltä ja Frediltä myös uusitut cd-versiot tilattavissa.

Ennakkohehkuttelua halutaan nostattaa myös CMX:n Pedot-albumista, joka ilmestyy ensi kertaa vinyylinä. Pinkkiä, rajoitettua painosta saapi vain meiltä ja mustaa vinyyliä sitten muualtakin. Suomigrimen pioneeribändi Horse Attack Sqwad julkaisee kolmannen kokopitkän albuminsa 27.8. vinyylinä eikä sitäkään ihan älyttömiä määriä paineta, joten ennakot hansikkaaseen vaan. Ja juuri tulleen tiedon mukaan Sepulturankin uusi julkaisu on ennakkotilattavissa - levyllä bändi versioi vanhoja biisejään karanteeniolosuhteissa tunnettujen kanssamuusikoiden avustuksella.

Record Store Dayn vuoden 2021 kakkososa paukutellaan menemään ensi viikolla eli kannattaa huolella valmistautua vinyylipeijaisiin lauantaita 17.7. varten! Tästä listasta näet mitä vehkeitä eri Äxillä saattaa ollaa hyllyissä ja lopullisen totuudenhan tiedät vain menemällä paikalle tuona päivänä.

RSD-huuman kakkososa lauantaina 17.7. joka Äxässä!

Muita tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja ollaan laiteltu ns. saannilleen seuraavasti:

Tarjoushommat, ne parhaita hommia on!

Uusimmat kamppikset nettikaupassamme, niitä haluamme tähän myös nostella jos lompuukin mieletön revittely ei ole sinulle nyt mahdollista mutta haluat kuitenkin jollain lailla tyydyttää levykäisnälkääsi. Tarjolla ensinnäkin vajaat sata herkkulevyä klassista musaa ja jazzia sekä jenkkiläisen Relapse-yhtiön rankemman osaston vääntöä parinsadan levyn verran. Kamppissivultamme löytyy myös Nick Cavea, "modernia metallia ja rokkia" ja tietenkin aina kovasti suosittu kesäinen kirjatarjous.

Käytetyn vinyylin uutisia tähän loppuun, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Animals / Eric Burdon, Bad Company, Kate Bush, J.J. Cale, Colosseum, Dire Straits, Judas Priest, Bruce Springsteen ja U2.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti hevin ja jazzin laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

Rillit huurussa! Rajun sexihelteen aiheuttamat kuumat tuntemukset ja kosteat hikipisarat saattavat apunäkimetkin hiostavaan tilanteeseen! Lämpöjen kohoamiseen saattoi myös myötävaikuttaa kymmenen käytetyn vinyylin laatikon pakkaaminen ilman tuuletinta - levyt hiippailevat tiistai-illasta kauppojen hyllyyn ja nettikauppaan ne laukaistaan keskiviikkoisin klo 17 tuntumassa, linkki kuvassa.