Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Voe mahoton, se on Sabaton! Ja Ruusut sekä muita levyherkkuja vanavedessään, lue täältä lisää!

Uutta Sabatonia monenmoisena eri versiona!

NYT ENNAKKOMYYNNEISSÄ SABATON, JUICE, DEEP PURPLE, RUUSUT JA BLACK CRUCIFIXION!

Tulevaisuudessa vaanivista albumeista monelle se odotetuin levy on lienee Sabatonin uutukainen. Jylhästi nimetty "The War to End All Wars" -albumi tarjoilee nimensä perusteella perinteistä taisteluista inspiraatiota ammentavaa metallista musiikkia. Albumia on saatavilla useina eri versioina aina boksin kautta vinyyleihin, ja sieltä ceedeeseen. Levyn dark blue -vinyyliä saa muuten ainoastaan vaan meiltä Äxästä, joten älä missaa sitä jos yhtye on keräilylistoillasi. Ilmestymispäivä näille seteille on 4.3.2022.

Marraskuussa taisteluun nousee myös jo 30-vuotias Oulun lahja black metallille, kun Black Crucifixion vapauttaa "Triginta" -kiekkonsa niskaamme 26.11.2021. Albumia löytyy myös paidan kera pakettina perinteisen pelkän CD:n rinnalle. Kasettiakin on tästä saannillaan, koska kasetti never dies!

Rockin veteraani Deep Purple näyttää nuorisolle että kuinkas ne coverit oikein taittuvatkaan. Eli tuloillaan on siis lainaversioita heidän omista lempilauluistaan. "Turning to Crime" -levyä on saatavilla 26.11. ja siitä ilmaantuu pari erilaista ceedee -settiä, sekä parit erilaiset vinyylit.

Myös edesmennyt suuri suomalainen legenda eli Juice Leskinen muistuttelee meitä historiastaan jykevällä "Kautta Aikain" -triplavinyylillä joka julkaistaan 10.12.2021. Ensi kertaa muuten vinyylinä tämä Juicen hieno kokoelma, ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Rajoitettu 500 kpl:een käsinnumeroitu painos leveässä ns. "boksikotelossa" ja mukana 8-sivuinen liitevihkonen, jossa Timo Kanervan saatesanat kuten alkuperäisellä cd-julkaisulakin.

Ja aivan kuumin ja uunituorein ennakkotilattava levykäinen onpi Ruusujen uusi vinyylimaksi, josta saapi vain meiltä tuollaista ihanaa sinistä vinyyliä (500kpl painos) sekä bändin nimmaroimaa valokuvaa. Otahan haltuun, nämä revitään käsistä ja muista raajoista!

Lisää tulevia uutuusherkkuja löytyy tuolta blogin loppupäästä!

SYKSYN UUDET VEHKEET VIIKOLLA 40:

Iltojen hämärtyessä moni meistä sukeltaa kirjojen kansien väliin, ja nyt onkin oivallisia uutisia juuri meille lukutoukille. Heavy rock jättiläisen Ronnie James Dion tarina on vihdoin saatu kattavasti luettavaan muotoon. Samalla myös Gasellit heittävät kiinnostavan matkansa opuksena tiskiin. Kirja onkin varmasti täynnä mielenkiintoisa anekdootteja tältä kiinnostavalta ryhmältä, joka on noussut viime vuosina jo melkoisen suureen nosteeseen. Musiikkikenttien moniottelija Mato Valtonen on myöskin taltioinut muistelmansa meidän kaikkien nautittavaksi. Nyt siis lukulasit kuosiin, tai optikon kautta lähtöruutuun.

Oivallisena lukijan musiikkivalintana mukaan kassiin voi myös sujauttaa nyt Wigwamin "Highlights" -albumin. Tätä on jo pitkään kyselty, ja nyt sitä vihdoinkin saa vinyylinimuodossa ensimmäistä kertaa! Rajoitettu 500 kpl:een painos avattavilla ja täysin uusituilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

Ja lisää uutuussuosituksia, tässäpä niitä:

Mercury Circle : Killing Moons - Voisimmeko jopa puhua superyhtyeestä tämän orkesterin kohdalla. Osaamista nimittäin löytyy "New Doom" -metalliksi itseään nimittävän yhtyeen jäsenistöstä. Otappa itse selvää onko hype totta, ja hoida itsellesi tämä julkaisu joko ceedeenä tahi vinyylinä. Molemmat versiot on myös saatavilla yhtyeen nimmaroiman valokuvan kera!

Trivium : In the Court of the Dragon - Matt Heafy tokaisi joskus että Trivium on isompi kuin Metallica. Noh, siitähän tietysti tuli sanomista, mutta hyvinhän yhtye on tuonkin statementin selättänyt ja jatkaa nyt kulkuaan jo studioalbumilla numero kymmenen.

Kalle Kinos : 5.0  - Idän Ihme eli Kalle Kinos palaa luoksemme 5.0 -versiona itsestään. Onko kyseessä kuumin kiekko syksyisestä mansesta vanhan tekijämiehen mielensopukoista. Kuuntele voisivatko nämä riimit olla sinulle juuri ne oikeat.

Dave Lindholm Lights : Honolu + 1 Hour - Anna kitaran laulaa vaan edelleen. Dave Lindholm Lights on maestron itsensä johtama röykkiö, joka toimittaa sävelensä sinulle kokemuksen syvän rintaäänen saattelemana. Tämä albumi on järjestyksessään yhtyeen toinen.

Ypö Viis : Karhulan Poikii - Koko Stoori - Legendaarisen Ypö Viiden kovin kokkari eli kokoelma on tietenkin "Karhulan Poikii - Koko Stoori". Nyt jälleen saatavilla cd-formaatissa tämä Ypöjen mahtava best of! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä sekä ceedee (200kpl) ja vinyylimuodossa (240kpl) ou jes!

Stone : Stone - Oletko kova kuin kivi, tai oletko yhtä kova kuin Stonen debyytti? Suomessa osattiin aikanaan laittaa vauhtimetalliin oikeat asetukset, ja kaikkien pulpettien nemesis Stone oli heistä ehkä se osaavin. Nyt voit ottaa haltuun uusintapainoksen tästä kotimaisen speed metallin klassikosta, vihreällä vinyylillä ja avattavilla kansilla! Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Mukana Timo Isoahon saatesanat

Annihilator : Never Neverland - Jeff Waters on Kanadan lahja kitaroinnille. Watersin luotsaaman Annihilatorin kaksi kovinta kiekkoa on yllättäen ne kaksi ensimmäistä. Tämä on se jälkimmäinen, ja annamme sille erittäin vahvan klassikkostatuksen täällä Äxän holveissa. Purppuraa vinyyliä olisi tarjolla!

Paradise Lost : Paradise Lost - Nyt on nimittäin semmoinen homma että tämä kiekko julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa vinyylimuodossa. Jos olet siis kadonneen paratiisin vaeltaja, niin älä missää tätä omenaa. Rajoitettu 1000 kappaleen painos kyseessä!

Stratovarius : Fright Night - kotimaisen power metal suuruuden Stratovariuksen alkuhämärän askeleet ovat nyt jälleen saatavilla, kun Fright Night julkaistaan värivinyylillä nyt perjantaina. Vokalistin tontinhan levyllä hoitelee itse mestari Timo Tolkki. Hyllyyn niinkuin olisi jo!

Notorius B.I.G. - Ready to Die - Christopher George Latore Wallace aka Notorious B.I.G. oli albumin tittelin mukaan valmistautunut vääjäämättömän kutsuun. "Ready to Die" oli herran ensimmäinen studioalbumi ilmestyessään vuonna 1995. Nyt tämä rap skeneen vaikuttanut klassikkoalbumi on jälleen saatavilla kahdenlaisena eri versiona vinyylimuodossa.

Uusintajulkaisuja vinyylillä Stonelta, Annihilatorilta, Paradise Lostilta, Stratoilta ja Notorious BIG:ltä!

Ja täältä löytyypi listaus blogin alussa luvatuista tulevien uutuuksien ja uusintajulkaisujen suosituksista:

Tulevista julkaisuista puheenollen, saatiin äskettäin kuvallista todistemateriaalia siitä kun Swallow The Sunin hahmot nimmaroivat tulevan Moonflowers-levynsä fotoja, joita saa osteltua vain Äxän kautta erikoisbundlena.

Osallistu arvontoihin, voita liput Bloodred Hourglass ja Omnium Gatherumin keikoille!

Oletko aina halunnut nähdä Bloodred Hourglassin livenä Mikkelissä? Nyt se on mahdollista sillä kaikki levyn ennakkoon ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on lippupaketti (voittaja + avec) Bloodred Hourglassin levynjulkaisukeikalle Mikkelin Saimaa Stadium Black Boxissa! Kilpailu päättyy 22.10.

Sitten olisi tarjolla pilettiä myös Omnium Gatherumin keikalle! Arvomme nimittäin yhteensä kaksi lippupakettia (voittaja + avec). Kisa kestää uuden levyn julkaisupäivään asti eli 5.11. iltaan. Kaikki levyn ostaneet osallistuvat automaattisesti kilpailuun.

Omnium Gatherumin keikoille tarjolla lippuja, tästä näin osallistumaan hus hus!

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty paljon sekalaista vinyylilevykäistä sellaisten legendaaristen artistien kuin Guns 'n Roses, Queen ja Isaac Hayes kohdalle, sekä erityisesti kotimaiselle osastolle sekä alternativen, punkin, reggaen, hevin ja funk/soulin laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Artistien ambitiot, niin taiteelliset kuin muutkin on aina enempi vähempi tapetilla ennen ja nyt kuten kuvasta näkyy! Viikon pähkinänä kysäisemme minkä levyn uumenista tällainen pikku sarjakuva löytyy - itse taiteilija lienee monellekin tuttu. Jos pää nyrjähtää tehtävän äärellä, on välillä hyvä tarkistella viikon 40 käytettyjä vinyylejä joista vastauskin saattaa löytyä - ellei levyä ole joku jo hamstrannut sen kaupan hyllystä kainaloonsa!"