Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Postitilaukset ehtivät vielä hyvin pukinkonttiin, hyllyissä nyt mm. DJ Kridlokk, Wigwam ja Pink Floydin megaboksi!

Kulkusten kilkkaus jo melkein kuuluu tienpäässä, mutta siitä huolimatta voimme vakuuttaa, että vielä ehdit aivan hyvin hoidella joululahjahommelit kuntoon Äxän verkkokaupan kautta. Vaikkei ns. vehkeitä olisikaan juuri nyt meillä varastossa, suurimman osa "niistä" saa tilattua tukusta ja ehtivät vielä pukinkonttiin tykösi ajoissa.

Mutta näitä alle tykiteltyjä uutuuslevykäisiä löytyy heti perjantaina 13.12. alkaen suoraan kaikkien Äxien hyllystä elikkäs silloin voipi tulla ennakkovarauksia hakemaan tahi napsimaan himoamansa ihanuuden suoraan tiskiltä. Ei kannata edes epäilyttävien ja välillä kosanderille tuoksahtavien myyjiemme häiritä sinua tässä ikiaikaisessa operaatiossa nimeltä Äänilevyn Ostelu. Lisää päivän uutuuksia sinulle vinkkailee Oulun Äxän Joni tässä listassa.

Tulevia julkaisuja ollaan taasen laiteltu saannilleen pää märkänä, sekä uusien että uusintajulkaisujen tiimoilta:

Tuosta alta pääsetkin Viralliseen Joulublogiimme, joka onpi kertova sinulle kaiken ns. jouluvehkeitten hankkimisesta läheisillesi ja miksei myös itsellesi. Blogissa kerromme mm. "sen" faktan, että kaikki Äxät ovat auki sunnuntaina 22.12. ja kaikki normaalisti maanantaisin kiinni olevat Äxät ovat auki maanantaina 16.12. ja 23.12. Käy sisään!

Äxän joulublogista saat kaikki tarvitsemasi vinkit omaan ja läheistesi jouluun!