Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Äxclusiiviset julkaisut - nuo vehkeet, joita et muista "paikoista" tule saamaan!

Hietalan LP, 500 kpl:een painos Vain Äxästä saatavan julkaisun tahi version tunnistat tällaisesta tarrasta!

Ns. Äxclusiiviset julkaisuthan ovat sellaisia levykäisiä tahi bundlepaketteja, joita et tule ikinä saamaan muualta kuin Levykauppa Äxästä. Monesti kyseessä onpi rajoitettu painos värivinyylinä, kasettina tahi t-paitulia tai kangaskassia levyn yhteyteen ns. bundlattuna. Tahi julkaisu, jota ei ylipäätään muista kaupoista ole saatavilla. Usein kyseessä onpi hyvinkin haluttuja julkaisuja jo pelkästään pienehköjen, rajoitettujen painosmäärien vuoksi, joten suosittelemme suuresti aina ennakkotilauksen tekemistä näistä "vehkeistä", ettei käy käppäisesti ja painos ehtii mennä sivu suun.

Kaikki Äxclusiiviset julkaisut löydät aina tämän linkin takaa!

Ajankohtaisena esimerkkinä ns. äxclu-julkaisusta onpi tällä viikolla kaikkien Äxien hyllyistä löytyvä vinyyliversio Marko Hietalan debyyttisooloalbumista Mustan Sydämen Rovio. Tätä vinyyliä on painettu vain 500 kipaletta, kukin käsinnumeroitu ja merkittävä osa ollaan jo myyskennelty ennakkoon. Loputtomiin ei siis kannata munia tämän levykäisen hankinnan suhteen!

Tällä hetkellä ennakkotilattavissa olevat äxclut listautuvat tähän:

Alla vielä joitain esimerkkejä "äxcluista" ja loput sitten täältä listauksesta aamen.

Ja tulossahan on paljon muitakin levykäisiä, joita saat ennakkotilailtua - joko ihkauusia julkaisuja tahi haluttuja uusintajulkaisuja loppuunmyydyistä klassikoista:

Elämä ilman tarjouslevykäisiä ei ole elämää, sanomme me, ja nyt ollaankin laiteltu tarjoukseen klassikkojen klassikko elikkäs The Beatlesin tuotannosta yli 40 levykäistä saapi toistaiseksi nauruhintaan.

Myös vinyylitarjousten saralla haistatetaan ökyhinnoille pitkät kun muutaman sadan Music On Vinyl -julkaisun hinta tipautettiin emähalpoihin sfääreihin. Tsekkaa koko lisa täältä!

Lisäksi painettiin Gain Recordsin kanssa heidän julkaisujensa hintoja alas niin että suhahti ja täältä näet näiden rokkihenkisten levyjen hintatason merkittävän alennuksen!

Ei muuta ku heippulihei ja kesänjatkot kaikille, joille kesä maistuu! Muille toivotamme voimia tulevaa talvea odotellessa.