Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

IRON MAIDEN, totta kai! Lisäksi Auria, Nightwishin Oncea, Yaffaa, Remua ja Happoradiota, huhhahhei!

SENJUTSUN PITUINEN "SE"!

IRON MAIDEN - Senjutsu!!!

Uutta Maidenia saapi sitten joka Äxästä heti puolenyön jälkeen elikkäs tulehan noukkimaan "se" haltuun ensimmäisten joukossa, jos ko. orkesterin edesottamukset ovat sydäntäsi lähellä. Myynnissä olevat versiot löydät TÄMÄN LINKIN TAKAA!

Helsingin alueella voit tilata Wolt-kuljetuksella levyn suoraan kotiisi ja tätä kuljetusvaihtoehtoa on mahdollista käyttää ainakin perjantaina ja lauantaina Fredan Äxän aukiolojen puitteissa (pe klo 11-19, la klo 11-17). Tilauksen voit tehdä Wolttiin tämän linkin kautta. Woltista voit tilata joko 2CD digibook -version tahi mustan triplavinyylin.

Ja tähän vielä maininta Maidenin vanhempien levyjen CD-versioiden tarjouksesta, herkkua halavalla ai että, tuumaisi Eddiekin!

Päivän muita kivikovia uutuusherkkuja:

Auri: II - Those We Don't Speak Of - Johanna Kurkelan, Tuomas Holopaisen ja Troy Donockleyn yhteispumpun Aurin kakkoslevy. Saatavilla mm. vihreä/mustana Äxclusiivisena 300 kpl vinyylipainoksena.

Sami Yaffa: The Innermost Journey To Your Outermost Mind - Sami Yaffan muusikkoura on kestänyt yli neljä vuosikymmentä ja hän on ollut mukana monessa niin suomalaisessa kuin kansainvälisessäkin huippukokoonpanossa. Ensimmäisen sooloalbumin vuoro on nyt! Vinyyli- tai cd-formaatissa kera nimmarivalokuvan saatavilla vain Äxästä, uuh!

Remu & Skuugi Darlings: Rocking All life Long - Skuugibuugi siitä uutta Remua ja monenmoista keräily- tahi käyttökampetta kylkeen!

Nightwish: Once - No nyt se vihdoin saatiin käpälään tämä Äxclusiivinen Once-värivinyyli!

Dream Theater: Lost Not Forgotten Archives - Train Of Thought Instrumental Demos - Yksi progressiivisen metallimusiikin suurimmista ja kauneimmista yhtyeistä täräyttää taas faneilleen melkoisen makoisan uusintajulkaisun! Dream Theaterin arkistoista on kaiveltu harvinaisempaa materiaalia ja tällä kertaa kellareiden kätköistä on löytynyt Train Of Thought levyn demoja. Nämä instrumentaaliraidat on siis nauhoiteltu purkkiin vuonna 2003 ja julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa vinyylinä.

Happoradio: Majakka - Happoradion uusi levy Majakka. Tästä saatavilla CD tai LP kera bändin nimmaroiman valokuvan vain Äxästä! Katso videot Super Mario ja Jos et olis siinä TÄÄLTÄ!

Juice Leskinen: Halitaan / Per Vers, runoilija 7" - Ainoa Productions julkaisee 500 kappaleen rajoitettuna painoksena Juice Leskinen Grand Slam -singlen ”Halitaan” / ”Per Vers, runoilija (elokuvasta Arvottomat)”. Singlen kannen ja etiketit on taiteillut Juho Juntunen, vinyyli on musta. ”Halitaan” äänitettiin alun perin vuonna 1985 Juice Leskinen Grand Slamin albumille ”Pyromaani palaa rikospaikalle”. Biisi jäi kuitenkin pois albumilta LP-levyn rajallisen minuuttimäärän vuoksi.

30 suosikkia: Fredi - Fredin mieletön 30 biisin kokoelma, tämä julkaistiin alunperin 30 Suosikkia Tähtisarja -nimen alla ja nyt siis uusituin kansin. Rajoitettu 200 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

30 suosikkia: Vexi Salmi - Huikea Vexi Salmen 30 Suosikkia -kokoelma. Alunperin tämä julkaistiin Tähtisarja -nimen alla, nyt kannet uusittuna. Rajoitettu 200 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

Sepikka: En kestä kylmää lailla ahvenen - Sepikka julkaisee esikoisalbuminsa En kestä kylmää lailla ahvenen. Sepikka-nimen takaa löytyy Oulusta kotoisin oleva, Rovaniemen kautta Helsinkiin päätynyt Joni Seppänen. Imagen Oskari Onninen sanoi levystä seuraavaa: ”Oijoi miten kivaa on, kun suomalainen debytantti onnistuu kuulostamaan täysin omanlaiseltaan.” ja Soundissa puolestaan kehuttiin, että ”En kestä kylmää lailla ahvenen on yksi vahvimpia kuulemiani debyyttilevytyksiä.”

Haloo Helsinki!

Tänään tiskissä myös Haloo Helsingin vanhempia levyjä vinyylinä:

Uutta levyä uotellessa katos ja sekin tulee jo ensi viikolla. Ja senhän pääset ennakkoon varaamaan tahi tilaamaan esimerkiksi Äxclusiivisena väripainoksena täältä. Ja Haloo Helsinki! -kilpailua onpi käynnissä eli: Voita pääsy Haloo Helsingin levyn ennakkokuuntelutilaisuuteen. – päättyy 5.9. Koko bändi on myös tuolla kuuntelusessioissa paikalla!

Muita kovia tärppejä tälle viikolla ovat mm. uutuudet Wildheartsilta, Jinjeriltä ja Imagine Dragonsilta, Tesseractin livejulkaisu sekä viisikymppisiä juhlistava Rory Gallagherin debyytti. Ja ei sovi unohtaa Van Der Graaf Generatorin klassikkolevyjen 2CD+DVD -uusintajulkaisuja!

Wildheartsia, Tesseractin liveä, Rory Gallagherin juhlaboksia, Jinjeriä ja Imagine Dragonsia, oujes!

Tulevaisuudesta nappaamme tähän blogiin mukaan kotimaiset metalliuutuudet Darkwoods My Betrothedilta (julistebundlea vain Äxästä!) sekä Leveragelta, ja kokeneen kaartin edustajien Elton Johnin ja Stingin tulevat uutukaiset. Mutta hei, juuri ennen tämän blogin julkistelua saatiin maailmalta jymyuutinen, sillä ABBA julkaisee ensimmäisen uuden levyn 40 vuoteen - ja nyt tätä Voyageksi nimettyä albumia saapi ennakkotilailtua myös meiltä. Otahan haltuun, huh! Ja samoin tuli korvanappiin viime metreillä tieto, että uuden Beast In Blackin ennakkomyynnit alkavat ja siitähän on meillä nyt tarjolla myös värivinyyliä sekä bundlepaketteja, joita et muualta tule saaman, huh-hah-hei!

Beastin In Blackin uusi levy Dark Connection ja sen bundlemeiningit!

Ennakkotilauksia tulevista uutuuksista ja uusintajulkaisuista, mm. "näitä" haluamme suositella:

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä eritoten Beatlesin kohdalle, sekä elektron, hevin, funkkisoulin, jazzin, kotimaisen ja reggaen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Pahalta tuntuu ja sydäntä kylmää, taaskaan emme halua tietää mitä tapahtui mutta karmeaa on. Mieltä lämmittää ainoastaan viikon 35 käytetyt vinyylit!"