Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutta Atomirottaa kaupoissa, Steven Wilsonia ennakkotilauksissa ja arvotaan mieletön Nightwish-levypaketti!

Heippa rakkaat pökäleautomaatit ja muut ihanat ihmiset! On taasen tullut aika ns. tunkeutua levykäismaailman kuumien uutisten sopukoihin ja kertoa, mihin tällä viikolla voi rahulinsa käyttää kun kyse on levyiltä kuuluvista äänistä tahi muusta aiheeseen liittyvästä.

Ensinnäkin, uutuuslevyjen etujoukoissa ratsastaa Atomirotta neljännen albuminsa kanssa, perässään kotimaisen räpin guru Heikki Kuula, Opeth-basistin sooloprojekti White Stones, kotimaista bläkyä Korgonthurusin malliin sekä suomijazz-nerojen Dalindeon uusi vinyylimaksi. Jos taasen Radiomafian sketsihahmo Tarja Kulho hivuttelee huumorihermojasi, löytyy valikoimastamme nyt myös Paula Norosen kirjoittama kirja tästä Räkkärimarketin kassaneidistä.

Ennakkotilaukseen iskettiin tällä viikolla musanero Steven Wilsonin tuleva uutuus The Future Bites, jota löytyvin monenmoisen versiona nettikauppamme uumenista. Ennakkotilausten saralla viikon mielenkiintoisimmasta bundlevehkeestä vastaa Viikate, jonka Kaajärven rannat -vinyyliuusintajulkaisun kylkeeen voipi vain Äxästä ostella hienoa V-logolla varustettua patalappua. Huhtikuun lopulla voitkin sitten laitella "pullat uuniin" omin kätösin Viikate-patalapun avituksella!

Voita mieletön Nightwish-levymälli! Tarjolla myös lippuja mm. Turmion Kätilöiden, Trio Niskalaukauksen ja Adam Lambertin keikoille!

Äxässä käynnissä olevat suositut kilpailut ovat "niitä" joihin kannattaa iskeä, jos esim. ilmaiset konserttiliput, ns. fanikama tahi muut bonusvehkeet kiinnostelevat. Uusia arvontoja laiteltiin tällä viikolla mukava tukku tulille ja lippuja on nyt tarjolla mm. Turmion Kätilöiden, Wolfheartin, Trio Niskalaukauksen, Adam Lambertin, S-Toolin, Waltarin ja The Holyn keikoille. Mielenvikaisuuden puolelle lipsahdettiin kun sovittiin Nightwish-arvontaa, jonka palkintona onpi komea levypaketti koko bändin nimmaroimana! Viimeisenä muttei vähäisimpänä laitettiin tarjolle myös 10 kipaletta Lauv-palkintopaketteja, jotka sisältävät tämän uuden artistin debyyttilevyn vinyylinä sekä kankaisen pussukan.

Kuvan juusto ei liity tapaukseen.

Tiesit varmaankin, että me elikkäs Levykauppa Äx ostetaan, myydään ja vaihdetaan käytetyt vinyylit, CD-levyt ja musiikki-DVD:t ja että tuhansien levyjen valikoimamme elää ja vaihtuu päivittäin? Ja pari kertaa viikossahan vapautamme suuren määrän vasta tulleita levyjä verkkokauppaamme. No nyt tiedät ja kannattaa laitella nämä linkit ns. kirjanmerkkeihin, jolloin pääset niitä naksimaan nopeasti koska tahansa:

Ja tähän liittyen halutaankin nyt kertoa, että käytettyjen cd:itten varastoalessa iskettiin kaasua lisää ja aleprosentit nousivat lukemasta -20% lukemaan -40% . Uuuuuuuumama!

Käytettyjen cd:itten varastoaleprossat kiepsahtivat kahdestakympistä neljäänkymppiin!

Lopuksi pureudutaan vielä tulevaisuuteen, sillä sellainen on valitettavasti vääjäämättä tulossa jokaisen ja kaikkien kohdalle. Me keskitytään kuitenkin tulevien uutuuslevyjen ja uusintajulkaisujen maailmaan ja siellä näyttää mm. tällaiselta:

Kiitos ja kuulemiin.