Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Sonata Arcticaa, Sentenced-kuvakirjaa, Dave Lindholmin Ainoa ja Diabloa! Mm. "niistä" on tämän viikon herkkupaketti tehty!

Moikka senkin pökäläättöri, halutaan kertoa sinulle taasen ilouutisia levykäis- ja vähän muiltakin rintamilta. Ensinnäkin tänään perjantaina 6.9. on se päivä, jolloin pääset hypistelemään ensimmäistä kertaa Sonata Arctican Talviyö-uutukaista - ja siitähän on saatavilla vain Äxästä valkoinen tuplavinyyli (rajoitettu 300 kipaleen painos, oujes!). Lisäksi kaikkien Äxien kirjahyllyistä löytyy Sentencedin rumpalin elikkäs "Rannan Veskun" todella komea kuvakirja, joka niputtaa miehen entisen bändin hienon uran yksiin kansiin autenttisilla valokuvilla, jotka Vesku onpi itse bändin ryyp... keikkareissuilla ym. edesottamuksissa tallentanut. Muita tuoreita herkkuja hyllyissämme notkumassa ovat mm. ikinuoren Iggy Popin Free-uutuus, Melanie Martinezin kakkoslevy sekä mieletön Xysma-vinyyliboksi, joka kokoaa bändin grindcore-tuotannon yksiin kansiin hurjilla lisäbonuksilla varustettuna. Uusintajulkaisupuolella hiihtelevät etujoukoissa Viikate kera Noutajan valssin (vain Äxästä vihreä vinyyli, 300kpl!), Santa Lucian uran niputtava kolmoisvinyyli sekä Mirel Wagnerin debyytti elikkäs moderni klassikko, jota saapi taasen vinyylinä.

Kovia uutisia saatiin myös äxclusiivisten vinyylien tiimoilta, sillä vastikään laiteltiin ennakkotilattavaksi seuraavat herkkulevykäiset:

  • Dave Lindholm: Aino - ensimmäistä kertaa vinyylinä sitten julkaisunsa v. 1982 ja tämä saatavilla vain Äxästä 200 kipaleen rajoitettuna painoksena! Käsinnumeroitu ja mukana liite. Vahva veikkaus: kyseinen kotimaisen musiikin parhaimmistoon kuuluva levy viedään käsistä elikkäs nyt kannattaa hetkeksi unohtaa ns. "pieni ja hento ote" kaikenlaisista epäilyttävistä vehkeistä ja naksia Aino ostoskoriin!
  • Diablo: Mimic 47 - kotimainen metalliklassikko nyt ihka ensimmäistä kertaa vinyylinä! Tässäkin vain 200 kipaleen painos kyseessä, myöskin käsinnumeroituna.
  • Pariisin Kevät: Astronautti -bändin kakkoslevy ekaa kertaa vinyylinä, 350 kipaleen läpinäkyvä vinyylipainos saatavilla vain Äxästä!

Ja juuri ennen tämän blogin painoon menoa saatiin ihanasti varmistus siitä, että voimme julkistaa Opeth-lippuarvonnan alkaneeksi! Tarjolla on siis liput ko. orkesterin konserttiin Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 15. tammikuuta. Osallistu tästä ja huomaa, että linkin takana lymyää myös vain Äxästä saatavaa ruskeaa tuplavärivinyyliä sekä paitabundlea niille, joita pukeutuminen kiinnostelee.

Katsomme aina tulevaisuuteen ja siellä näyttää nykyään mm. tältä tulevien uutuuslevykäisten sekä uusintajulkaisujen osalta:

Erityismaininta ennakkotilattavista parhauksista myönnetään tällä viikolla Pate Mustajärven tulevalle levykäiselle, joka kantaa nimeä Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä. Julkaisussa alle kahden viikon sisään!

Uutta Patea, uudistuneena ns. aikuisempaan makuun!

"Siinä" kävi nyt kuulkaas niin, että Andy McCoyn tulevan 21st Century Rocks -sooloalbumin kylkeen ostettava nimmarivalokuva+kangaskassi -bundle myytiin jo ennakkoon loppuun, ja sitähän tehtiin vain sata kipaletta. Mutta jos mielit pelkän pussukan saada, onpi sitä nyt mahdollista ottaa haltuun ennakkotilaamalla näistä linkeistä: CD + kassi | LP + kassi (huom! vinyyliversio ilmestyy vasta marraskuussa!)

Ja mitäs kilpailujen saralla tapahtuu Opethin lisäksi, kuullaan monen "tyypin" kyselevän lähes viikottain. Tässäpä päivitystä ns. skaba-asioihin elikkäs mitä, milloin ja miksi:

Tarjolla lippuja The 69 Eyesin syyskiertueen keikoille.

  • Arvomme kolme lippupakettia (voittaja + avec) ja skaba päättyy uuden West End -levyn julkaisupäivänä 13.9.

Lippuarvonnat Matti Johannes Koivun ja Elonkerjuun keikoille päättyvät nyt perjantaina 6.9.

  • Vielä ehdit osallistumaan eli naksihan noista yo. linkeistä!

Kaikki käynnissä olevat skabat löydät tietenkin aina tämän linkin takaa! Niitä on nyt tarjolla melko mieletön määrä, etenkin raskaamman musiikin rakastajille.

Ja muillekin musiikinrakastajille toki löytyy ns. "puuhaa", esim. alati vaihtuvien tarjouskamppistemme listoja pöyhiessä. Tarjolla esim. Monspilta satakunta kotimaista räppijulkaisua vinyylinä, cd:nä sekä kasettina. Tsekitaut! Ja Napalm Records Itävallasta hoiteli meille pienen mutta sitäkin tiukemman metallinkatkuisen tarjousmällykän.