Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uutta Volbiittiä ja Apiksen erikoisvinyyliä oujes! Myös meheviä skaboja tulilla, mm. Sabaton-keikkalippuja mosh!

Elokuun ensimmäinen perjantai on ihana perjantai!

Nimittäin tänään ilmestyypi mm. Tanskan rokkikukkojen Volbeatin uusi levykäinen Rewind, Replay, Rebound sekä kotomaamme Apulannan elikkäs tuttavallisemmin "Apiksen" uusi spesujulkaisu, 12-tuumainen maksivinyyli Make Nu Metal Great Again. Ja kovana tämän viikon juttuna nousee esiin myös se fakta, että Cheekin Valot sammuu -taltiointi tuli ennakkotilattavaksi ja siitä on saatavilla myös spesuvalokuvalla varustettu versio, jonka saat vain Levykauppa Äxästä.

Kilpailut on kivoja, etenkin jos niissä voittaa!

Laiteltiin äskettäin päällensä muutamia uusia skaboja tuotesivuillemme ja korskeimpana niistä mainittakoon arvonta, jossa voipi voittaa liput Sabatonin keikalle Hartwall Arenalle 23.11.! Lämppäreinä keikalla ovat, ei enempää eikä vähempää, Apocalyptica ja Amaranthe. Osallistu tästä!

Myös seuraavien orkesterien keikoille voit voittaa pääsylippuja naksimalla linkeistä ja toimimalla ohjeiden mukaisesti:

Pariisin Kevät | Killswitch Engage | Lacuna Coil

Voita liput Sabatonin keikalle! Mukana myös Apocalyptica ja Amaranthe.

Ennakkotilaukset pyörivät kuumina aina ja ikuisesti eli tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja löytyvi taas tuoreeltaan verkkokaupastamme eli esim. "näitä" kannattaa hoidella haltuun ennakkoon, jos ns. napostelee:

Kauniiksi lopuksi vielä mainittakoon vinyylilevykäisten ystäville, että meidän kautta saapi nyt myös Geminin äänirasiaa kelkalla tahi ilman, elikkäs noista linkeistä tilailemaan jos "sitä" olet vailla. Ja muita ihania vinyylien kuunteluun ja hoivaamiseen liittyviä tarvikkeita löydät aina ja ikuisesti tämän linkin takaa.