Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Apocalyptican uutta ja Stam1nan Viimeisen atlantiksen vinyylin juhlapainosta

Pitkään ja vähintäänkin hartaasti odoteltua Apocalyptican uutta nyt kaikissa maailman Äxissä sekä Stam1noitten Viimeinen Atlantis -vinyylin ennakkotilaukset uu mama!

Apocalyptican uutta löytyypi siis joka Äxästä ja cd:nä sekä vinyylinä tottahan toki. Lisäksi vielä löytyy nopeimmille pakettia jossa mukana koko bändin nimmaroima valokuva. Näitä ei pitkään piisaa joten hopi hopi levykaupoille.
Muilta osin viikon uutuusmeiningit suht rauhallista (joka nyt toisaalta tähän hetkeen on ihan ookoo) mutta Danne kertoopi sulle kuitenkin mitä muuta onpi tyrkyllä. 

Mutta tulevia ollaan räiskitty ihan kunnolla myyntiin ja niistä ensimmäisenä oikeanlaisia tunteita pintaan aiheuttava Stam1nan VA10 valkoinen värivinyyli joka on siis Viimeinen Atlantis vinyylin juhlapainos. Mukana tarinallisia osuuksia joita ei alkuperäisellä julkaisulla ollut. Ja tätä saat just nyt vain Äxästä ja erittäin rajoitettu painos tottakai!

Ja hei: Nyt on kuulkaas sellanen homma että TÄLLÄ SEKUNNILLA saatiin myyntiin herran nimeltä Ozzy Osbourne uusi levy joka kantaa nimeä Ordinary Man. Levystä tuli saannilleen CD, LP, väri-LP ja kuva-LP -versiot ja kaikki versiot nyt ennakkotilattavissa. Ja siis herran tähen, nyt puhutaan Ozzysta!

Lisäksi yksi suht kova mälläys on se että Mayhemin De Mysteriis Dom Sathanas vinyylistä tulee mieletön boxi ja tämän jos minkä ennakkotilaaminen on järkevää sillä saadaan tätä vain sen verran mitä ennakoita tulla tupsahtaa. Joten nyt ei ole aika jahkailun tämän kanssa, vaan tilaukset otetaan sisään näistä saapumisjärjestyksessä. First come, first served niinku joku lontoolainen saattas tuumata.
Svart myös tekee tuhojaan asiakkaittemme lompuukkien sisällöille julkaisemalla Cmx:n Aion levyn ensi kertaa vinyylinä ja samassa rytäkässä myös Lasten Hautausmaan III -vinyylistä saadaan uusi painos. Hyvä näin!


Tästä alta näet muut tulevat julkasut mitä ollaan tykitelty tarjolle:


Todettakoon se että Raine, vinyylien erikoismies Jyväskylän kaduilta iskee kovan kattauksen pöytään herkkuja. Lue koko kohulista ja osta niistä suurin osa koska tämä kaikki on kaupallista toimintaa jonka perusperiaate on hyvin selkeä. Rahat meille ja levykäiset sinulle.

Tulevaisuus on levykäisten eikä vain uusien sellaisten vaan myös uusintajulkaistavien herkkujen.

****

Otamme taas käytettyjä levykäisiä vastaan!

Joulusta ollaan selvitty ja silloinhan monille asiakkaille jouduttiin sanomaan "palataan ensi vuonna" kun käytettyjen levyjen vastaanottamisesta ja läpikäymisestä oli kyse. Tämä nihkeily on nyt loppunut jouluruuhkien laannuttua ja käytettyä cd:tä, vinyyliä sekä musa-dvd:tä ja -blurayta voipi jälleen kantaa meille jos olet kokoelmastasi päättänyt luopua.

Lue täältä ohjeet miten toimia jos haluat eroon levyistäsi ja toimittaa ne välityksellämme uuteen kotiin.

Loppuun vielä viehättävä ja tositapahtumiin perustuva tilannekuvaus siitä hetkestä vuosien takaa kun aloimme ns. paukuttamaan myyntiin myös käytettyä cd:tä, jonka valikoima onkin laajuudeltaan jo lähempänä kymppitonnia kun eri nimikkeistä puhutaan. Ja miksei puhuttaisi. Moikka nyt.