Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

IHANA ADELE! Vastapainoksi tarjolla myös tuomiopäivän Swallow The Sun. Valoista ja varjoista onpi tänkertainen blogi rakenneltu kasaan.

Ai että, huikeita uutuuksia!

Adelen levyä on odotettu kiihkeästi ja nyt se sitten tulee! Pe 19.11. alkaen "sitä" löytyy maapallukan joka Äxän hyllystä ainakin vielä ovien auetessa, kysyntähän tälle on ennakkoon ollut huimaakin huimempaa. Läpinäkyvää vinyyliä saapi Suomessa ainoastaan meiltä Äxästä, varaa omasi! Ja Adelen mukaan kannattaa napata joitain näistä muistakin uutuuksista:

Swallow the Sunin uusi levy Moonflowers tuo taattua melankoliaa vuoden synkimpään aikaan. Bruce Springsteeniltä live-klassikkoa cd:llä ja dvd:llä tai blu-raylla. Ja klassikkoartisteilla jatketaan, kun Robert Plant ja Alison Krauss ovat loihtineet uuden yhteislevyn. Steven Wilson on kerennyt kaiken muun ohessa vieläpä soundtrackin tehdä, peliin nimeltä Last Day of June. Ja nyt se saadaan vinyylille! Ja Porcupine Treeltähän tulee uusi levy ensi kesänä, huom huom!

Ja mitäs sieltä tulee: juhlajulkaisua Kissin Destroyerista! Deluxe tuplalevy, toisella levyllä ennenjulkaisemattomia demo- ja muita versioita. Stingin uudesta The Bridge -levystä tulee saataville jos jonkinmoista versiota, kunhan ne kaikki valmistuvat tehtaalta. Osa löytyypi hyllystä heti, ja muut kannattaa varata, niin saapi ensi tilassa tiedon kun tuote on saatavilla. The Holy Play Boys – Seven Sisters on Tuure Kilpeläisen ja Teho Majamäen erityisprojekti, joka sisältää instrumentaalimusiikkia jonka lomaan on myös sovitettu luonnonääniä. Vain Elämää 12. kauden kappaleita päästään nauttimaan jo toiseen kattaukseen. Viikon rajuinta menoa tarjoaa thrash-konkari Exodus uudella levylläänZen Cafe -vinyyliuudelleenjulkaisujen sarja jatkuu, kun saannilleen saapui alunperin vuonna 2006 julkaistu Stop. Tulossa on vielä sitä edeltänyt albumi Laiska, tyhmä ja saamaton. Jaakon viikkouutuuslistasta vielä lisää tämän viikon meininkejä.

Nyt pääsee kuulkaas pikku-ukkelitkin Sabatonin keikalle! Tässä boksissa Cobi-merkkinen Sabaton-rakennuspalikkasetti (yhteensopiva Legon kanssa) ja live-DVD sekä -Blu-Ray. Lienee sanomattakin selvää, että joulupukin konttiin kovaa kampetta onpi tämä! Uutuudet sen kuin jatkuu esimerkiksi näillä:

Sabatonin komia livemällykkä!
Samurai Of Progen neljän cd:n kattaus, uutta Darknessia, Avicii-kirja sekä CD-uusinnat Jukka Haurulta ja Pekka Pohjolalta oujeah!

Saxon ilmoitti vast'ikään uudesta levystään ja me saatiin siitä myyntiin sellainen värivinyyli, jota saapi aluksi ainoastaan meiltä. Vain 100 kipaletta saadaan tätä! Myös äxclusiivinen paita saatiin sovittua, eli tällainen upeus mahdollista ostaa levyn mukana.

Saxonia vaikka missä formaatissa ja vehkeitä, joita et saa kuin Äxästä!

Haloo Helsingin Texas-EP on julkaistu aiemmin vain digitaalisesti, mutta tammikuussa siitä vihdoinkin saadaan fyysinen julkaisu vinyylinä.

Black Friday vietetään 26.11. ja voi sisarukset ynnä muu suku, mitä kaikkea silloin tapahtuukaan! RSD-erikoisjulkaisujen lisäksi meillä on tulossa paljon kaikkea "omaa kivaa", eli seurailehan tiedottelua!

Muita tulevia herkkupaakkellsseja löytyy mm. seuraavasti:

Käytetyn vinyylin uutisia loppukaneetiksi, olkaapa hyvä:

Ollaan lisätty paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti funk/soulin, jazzin, heavyn ja bluesin laareihin! Ja soundtrackeja, niitä on nyt myös mukava mällykkä lisää. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen! Äxän käytetyt vinyylit löytyy myös Facebookista!

"Ennen muinoin kun internettiä ei ollut olemassa nii joskushan sitä piti alkaa lyriikoista ottamaan selkoa, varsinkin jos sisäpussukkaan tai kansiin niitä ei oltu laiteltu. Tässä on käynyt juurikin niin että on levyä kuulosteltu ja siirrelty "sananpaloja päästä papruun" Dave Lindholmia mukaillen - lopputulos on melkein eikä just. Arvaako/hoksaako kukaan mistä kappaleesta on kyse? Tätä kyseistä levyä ei ikävä kyllä viikon 46 käytetyissä vinyyleissä ole tarjolla, mutta monta sataa muuta on."