Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tästäpä sitten uutta AC/DC:tä useampana eri versiona! Ja siihen kylkeen Hurriganesin liveä ja Gettomasan vinyyliä!

Power Up!

Kyllähän se uskottava on: Uusi AC/DC -albumi joka kantaa nimeä Power Up ilmestyypi 13.11. ja tämä herkkupaketti on meillä nyt ennakkomyynnissä. Levystä löytyypi peräti neljää eri vinyyliversiota (punaista, keltaista, kuvavinyyliä ja perinteistä mustaa herkkua), cd:tä sekä megaboxia jonka kyljessä olevaan AC/DC-logoon syttyy valo kun painaapi nappia ja Shot in the Dark alkaa raikamaan, ihanaa! Tämä boxi luonnollisesti megarajattu painos. Nopeimmille ennakkotilaajille sekä varaajille jysähtää vielä AC/DC julistetta mukaan ou jeah ja tästä näin pääset katsomaan kaikki eri saatavilla olevat versiot:


Sitten päälle Hurriganesia: Ekaa kertaa ikinä vinyyliformaatissa tämä vuoden 1977 Tukholman livemälli - uusi vinyylimasteri, avattavat kannet, kunnon saatetekstit sekä A2 -kokoinen julistekuva kyseiseltä keikalta. Saatavana vihreätä sekä mustaa tuplavinyyliä! Muista myös muut Hurriganes erikoisherkut, Remun sekä Cissen soolot ja tuleva Hurriganes-kirja!

Saadaan myös mälli Gettomasan uutta Kalamies -vinyyliä myyntiin, siitä tarjolla pienoinen erä persikan värisenä sekä mustana vinyylinä. Tilaappa omasi ajoissa ettei käy huonosti tämän kanssa, julkkaripäivä onpi 20.11.2020. Varaa omasi ajoissa ettei käy kalpaten!


Muitakin kovuuksia ollaan laiteltu ennakkomyyntiin kuten Joku Roti Mafian Pääpirut -vinyyli, Dingon Autiotalon Aarteet -vinyyli, Sigur Rossin Takk, Killsin Little Bastards , Kentin Hjärta och smartä ekaa kertaa vinyylinä, uutta Epicaa ja Kaunista Kuolematonta sekä Stance Brothersin On Top -seiska.

Laajempi otanta näistä tulevista löytyypi tuolta blogin loppupuolelta koska myös tämän viikon uutuudet vaativat saada tilaa ja huomiota, muuten niille tulee paha mieli:
Egotripin uusi kera Turun Fillharmonikkojen, Black Sabbath Paranoidin megaboxi (huh-huh!), Doorsin Morrison Hotel boxi, Kraftwerk-vinyyleitä väriversioina mieletön mälli, Linkin Parkin debyytin reissue "järki-lähtee-laatikossa", Dire Straitsin 6 ekaa levyä sisältävä boksi nauruhinnalla (hahaha), Pimeyden vinyyli, Devildriverin uus, Blue Öyster Cultin ihkauusi uutukainen, Suonna Konosen ja Arto Pajukallioin yhteislevy (hoitamalla tilauksen veilä 9.10. aikana haltuun osallistut järkälemäisen suomikantriopuksen arvontaan!), Lau Naun uuvenkarhea sekä artistin nimeltä M uutuuslevy.

Tähän kun päälle läväytellään vielä Lipposen Levy ja Kasetin viimosimmat eli Ville Leinosen Kimaltavia Unelmia ja Francinen One Step Further niin alkaa taas levykauppuliinit olla siinä tilassa ettei sekaan enää paljon asiakkaita mahdu muuta kuin väkisin survomalla. Voitte helpottaa tätä ahtauden tunnetta siten että ostatte levyjä (ja varsinkin noita isoja boxeja) kaikilla mahdollisilla rahoillanne mitä lompuukistanne sekä eri säätötileiltä ja säästösikapossuista löytyy.


Käytettyjen levyjen herkkulaarit apposen avoinna!

Käytettyjen osastolla painetaan myös pitkää päivää kuin suolakaivoksilla ikään: Tuhannen vinyyliä on juuri isketty lisää saldoille ja sieltä löytyypi hyvät setit rappia, funk & soulia, hevanderia sekä punkkia. Bändeistä mainittakoon Black Sabbath, Pink Floyd, Eagles sekä U2. Täältä näet kaikki viikon aikana lisätyt.

Ja kuulkaas: Jos käytetyt cd-levyt on niitä mitkä sattuu kiinnostamaan niin nyt on ns ostajan markkinat - jysäytettiin just rapiat 2000 kpl käytettyä cd:tä tarjolle joten eikun sieltä ruoppaamaan ja vetelemään parhaat päältä.

****

Ja tosiaan, tässä vielä muita tulevia uutuuksia sekä uudelleenjulkaisuja:

Siinäpä tärkeimmät tämän viikon kuulumiset, kaikkea hyvää sinulle sekä sinun läheisilles ja muistappa tilata ennakkoon AC/DC:tä, Hurriganesia sekä Gettomasaa niin että ruskaa.