Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Hurriganes-mälli, CMX:n Pedot, Haloo Helsinki!, Mokoma, Absot, Putro, At The Gates... Herkkujen tuloa ei voi estää!

Ganes-maniaa!

Tulevia, mielettömän kovia julkaisuja saatiin tälle viikolle julkisteltua taasen mukavat määrät ja ihan ensimmäisenä pitää mehustella orkesterin nimeltä Hurriganes uusintajulkaisuja:

Ganes-kuume ei ota laantuakseen, joten suosittelemme vahvasti näidenkin vehkeitten ennakkotilaamista, jos niitä kokoelmaansa halajaa.

Mokomaa, sitäkin olla pitää aina silloin tällöin! Tällä kertaa uusintajulkaisuna tulossa Sydänjuuret-tuplavinyyli, johon on mukaan isketty (ensi kertaa vinyylille) Juurta jaksain EP sekä pari bonusraitaa. 500 kipaleen painos ja sehän hujahtaa hetkessä, jollet ole tarkkana!

Haloo Helsinki! tekee näyttävän paluun levytysrintamalle syyskuussa uuden Älä pelkää elämää -levykäisen muodossa. Siitä onpi tarjolla myös vain meiltä saatava oranssi tuplavinyyli sekä kaikkien formaattien mukaan voit hankkia valokuvan, jonka koko bändi on nimmaroinut.

CMX:n Pedot julkaistaan lokakuussa ensi kertaa vinyylinä ja meiltä saat siitä pinkinvärisen version, jota ei muualle tulekaan saataville. Rajoitettu painos totta kai!

Sunrise Avenuesta ja SuomiLOVEsta tuttu Osmo Ikonen julkaisee heinäkuun lopussa kolmannen sooloalbuminsa ja siitä on saatavilla myös nimmaroidut CD- ja vinyyliversiot, nämä siis vain Äxästä.

Uutuudet, ne ihanat, kauniit ja hyvältä kuulostavat!

Otetaan viikon uutuuksista tarkasteluun ensin ns. lippulevykäiset elikkäs vinyylinä ensi kertaa julkaistut Absoluuttisen Nollapisteen Olos (sinistä versiota vielä hiukan jäljellä!), Topi Sorsakosken Luotu lähtemään ja Samuli Putron Tavalliset hautajaiset. MA Nummisen Kumipallona luokses pompin ain' on sentää joskus saanut vinyylinä, muttei vuosikausiin, joten nyt tämä vääryys tulkoon samalla korjatuksi. Kaikki ns. äxclusiiviset julkaisuthan löydät aina ja iankaikkisesti tämän linkin takaa.

Tuoreita uutuusjulkaisuja, toki sellaisiakin ollaan saatu hyllyihin ja tässäpä tiukka yhteenveto "niistä":

Hiukan tutkan alta poimitaan vielä uusintajulkaisut Abhorrencelta, Rippikoululta, ADX:ltä ja Supershineltä sekä Sentencedin kirjan hartaasti odotettu enkkuversio!

Svartin uusintajulkaisuja: Abhorrence, ADX, Sentencedin kirja englanniksi, Rippikoulu, Supershine!

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, niitä tarvitaan aina ja tässäpä viimeisimmät tärpit "niistä":

Lippuskabat tulevat taas!

Nyt iskettiin päälle kilpailu, jossa voit voittaa liput Sabatonin keikalle kera kaverisi. Keikat onpi ensi keväällä 8.4. Oulussa ja 9.4. Helsingissä. Lämppäreinä The Hu ja Lordi. Osallistu arvontaan täällä!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa liput Sabatonin keikalle!

Mikään ei ole ikuista ja nyt halutaankin muistuttaa, että tämä mieletön alkukesän vinyylikampanja päättyy sunnuntaina! Eli tämän listan n. 1700 vinyyliä herkkuhintaan vielä muutaman päivän, napsihan mieleisesi talteen ennen kuin on liian myöhäistä.

Vielä sunnuntaihin 3.7. voimassa oleva megalomaaninen vinyylitarjous!

Tarjouslaareilla käy muutenkin kuhina seuraavien kamppisten noustessa esiin Feenix-linnun lailla:

Käytetyn vinyylin uutisia tähän loppuun, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: ABBA, Genesis, Marillion, Queen ja THE Rolling Stones!

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Näin lennähtää Rollareiden Sticky Fingers tuosta vain, älkää kokeillko "sitä" kotona! Jotkut asiat on parempi jättää ammattilaisille, mainittakoon myös että yhtään vinyylilevyä ei vahingoitettu elokuvaa tehtäessä - ainakaan sellaista mitä ei oltu runnottu jonkun muun toimesta huolella jo aiemmin. Rollareita, Queenia, Genesistä ja muuta mahtavaa viikon 26 käytetyissä vinyyleissä!"