Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Ihanat Saara Aalto ja Abreu sekä Maustetyttöjen toinen vinyylipainos nyt kaupoissa! Lasten Hautausmaan neloslevyn ennakot myös ns. tulilla, samoin Toolin "perusversion" huh huh!

Tällä viikolla uutuuskavalkaadi on ihanaisten naisten esiinmarssia, sillä Maustetyttöjen toisen vinyylipainoksen lisäksi suursuosikit Saara Aalto ja Abreu julkaisevat uudet levykäiset. Näistä kaikista kolmesta onpi myynnissä myös vain Äxästä saatavat bundleversiot eli Maustetyttöjä julisteella ja Saaraa sekä Abreuta nimmarifotoilla varustettuna, ai että! Abreun nimmarifotoista kuitenkin sen verran ns. jobinpostia, että meille toimitetut nimmarikuvat seilaavat ns. "postin huomassa" ja tulevat kun tulevat, kun tilanne nyt kirjetoimituksissa on melkoisen haastava....

Uudet albumit ilmestyvät myös Raised Fistiltä, Tindersticksiltä, Cyhralta ja Joey Luumäen luotsaamalta Tappajatomaateilta. Svart Records tarjoaa tällä viikolla uutuudet Grave Pleasuresin livelevyn, Deathtripin, Warsenalin sekä Timo Kaukolammen erikoisvinyylin muodossa. Ja lukemista harrastaville tahi sitä opetteleville suosittelemme iltalukemiseksi Red Hot Chili Peppers -basisti Flean räväkkää kirjaa!

Tulevista julkaisuista halutaan nyt nostaa esiin erityisesti ihanan ja mahtavan Lasten Hautausmaan nelosalbumin eri versiot, joita saapi tästä hetkestä alkaen ennakkotilattua meiltä Äxästäkin. CD:n, mustan ja punaisen vinyylin voit ostella vain Äxästä saatavaa valokuvaa, jonka bändi sitten nimmaroi kun "sen" aika tulee. Samalla sovittiin bändin kanssa sellainen arvonta-henkinen kilpailu, että kaikki Äxästä 17.1. mennessä tulevan IV-levyn ennakkotilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona lippuja Lasten Hautausmaan keikoille.

Sen lisäksi tuleviin julkaisuihin lisättiin vastikään Toolin uutukaisen ns. normiversio CD:stä, joka sekin toki sisältää bändille ominaiseen tapaan vähän muutakin kuin pelkän levyn... Ilmestyypi 13.12. elikkäs laitahan ennakkotilaten oujes!

Lasten Hautausmaan uunituoreen videon näet tästä alta oujes:

Ennakkotilattaviin uutuuksiin ja uusintajulkaisuihin ollaan lisäilty viime aikoina mm. tällaisia vehkeitä:

Pink Floyd -fanit huomio!

Jos Floydin Pinkki on "se" juttu elämässäsi ja sinulta puuttuu joitain bändin klassikkoja, oleellisia julkaisuja tahi boksimällyköitä, niin luohan katseesi taivaan sijaan tänne ja totea lähes 30 Floyd-vehkeen alentuneen parhaimmillaan jopa puoleen hintaan! Tämä tarjouskampanja on tietysti voimassa vain rajoitetun ajan, joten otahan puuttuvat herkut talteen ennen kuin on liian myöhäistä. Toki tällä viikolla jos tilailet yli 50 eurolla, säästät postikulutkin (lue lisää täältä) ja lompuukisi kiittää sinua vielä enempi! Samaan hengenvetoon muistutellaan mielettömän ihanasta Pink Floyd -skabasta, jossa tulevan Later Years -kokoelman ennakkotilaajat osallistuvat arvontaan - palkintona tässä onpi paitoja ja kangaskasseja sekä erittäin spesiaali paketti yhdelle onnekkaalle: alkuperäinen The Wall -vhs ja kolme kankaista seinälippua.

Lopuksi videotervehdys. Jos olet aina halunnut kuulla Jaakko Eino Kalevin äänen, katsohan tämä video jossa JEK mehustelee ensi viikolla ilmestyvää Dissolution-albumiaan: