Amorphis ja Iron Maiden aukaisee Äxät keskiyöllä

Amorphis ja Iron Maiden julkaisevat uudet levynsä 4.9. ja sen myötä Levykauppa Äxät aukaisevat ovensa torstain ja perjantain välisenä yönä klo 00:00.

Amorphis ja Iron Maiden aukaisee Äxät keskiyöllä

Amorphis ja Iron Maiden julkaisevat uudet levynsä 4.9. ja sen myötä Levykauppa Äxät aukaisevat ovensa torstain ja perjantain välisenä yönä klo 00:00. Ihan kaikki Äxät eivät taivu yömyyntiin erinäisten syiden takia mutta nämä aukeavat: Helsinki Freda, Turku, Lahti, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Tampere. Ollaan auki sellasen max tunnin verran ja nopeimmille levynostajille on saatavilla julistetta levyn kylkeen. Ja Amorphiksesta on toki kaikkia ihania cd+paita -paketteja tarjolla.

Joten on kai tarpeen vielä sanoa että jos olet ns “fani” niin tule yöllä tuonne paikan päälle niin me pussitamme sinulle levykäistä ja julistetta siihen kylkeen. Ethän tule hirmu humalassa öykkäröimään, maistissa toki voit olla ja sehän onkin jopa todennäköistä tuntien tietyn osan asiakaskunnastamme. Myyjistämme osa lupasi olla suht selvinpäin, riippuen vähän siitä miten palanpainikkeet on maittaneet illan kupeessa, eli onko otettu ns “pitkiä huikkia”.

Ja tästäpä pääset tilaamaan tai varaamaan kyseiset levykäiset itsellesi, ensin tästä Amorphista. HUOM! Jos haluat olla 100 % varma että saat Amojen paitapaketin myymälästämme julkaisupäiväksi niin kannattaa tehdä ennakkovaraus:
cd+t-paita varauksen tai tilauksen voit tehdä tästä

Ja tuosta Iron Maidenia, mukana julistetta myös ennakkotilaajille ja huomaa että myös uutta paitamallistoa ois ns tyrkyllä:
2cd:n voit varata tai tilata tästä
Book of Souls t-paita tyrkyllä

8 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Viikon 16 uutuudet!
Olli - Helsinki
Mukit Top 20
Ansku - Kuopio
Paitojen Kevät
Thomas - Kuopio