Vinyylit, nuo ihanat mustat lätykät...

…Jotka saavat olosi hyväksi ja lompuukkisi tyhjäksi.

On aika laittaa kaikki olemassaolevat rahasi vinyyleihin, joko uusiin taikka käytettyihin. Toivomme että arvostat tätä kykyämme keksiä rahoillesi hyvää käyttöä.

Jari, käytettyjen vinyyleitten ylipappi, on käynyt ostoksilla. Lopputulemana haltuumme on siirtyneet tuhansia käytettyjä vinyyleitä joita ropsitaan myyntiin (jonkun logiikan mukaan) nettiin sekä myymälöihin koko kesän ajan. Jari kertoo vinyyleistä seuraavaa: “Levyjä on taas enemmän kuin koskaan. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä myös vg+ kuntoisiin levyihin. Levyjen löytäminen nykypäivänä on entistä hankalampaa, olen ajanut tuhansia kilometrejä että saisin tyydytettyä teidän tarpeenne. Jos levyssä ei ole kuntoluokitusta, levyn kunto on vähintään ex-.” Käytettyjä pääset ostelemaan tästä.

Lisäksi palveluksestamme löytyy oiva joukko suosittelijoita jotka voivat helpottaa sinua ostopäätöksissäsi ja näinollen rahavirrat jatkavat soljumista oikeaan suuntaan, eli meidän haltuumme. Sinulta saadut rahat tulemme käyttämään haluamallamme tavalle.
Rainen vinyylivinkit on jo nousseet kovaan suosioon, mutta mitä tuumaavat esim. Marko, Tanja, Mynni, Anne ja Veikko.

Jos tämäkään ei tyhjennä lompuukkiasi, yksi vaihtoehto on selata Äxän viime vuosien myydyimpiä vinyyleitä näistä listoista: vuoden 2013 myydyimmät, vuoden 2014 myydyimmät ja tähän mennessä vuoden 2015 myydyimmät. Tulevia vinyylijulkaisuja voit selata tästä.

Jos sinulla on sellainen tilanne että levysoitinta ei ole, voimme auttaa myös siinä. Tästä näet Project vinyylisoittimet joita meiltä löytyy ja levyharjat, muovit ja muut tarvikkeet löytyy tästä näin.

8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Kommentit

  • Onhan toi nyt aika rasistista. Vinyylejä on kaikenvärisiä ja kaikki värit ovat yhtä ihania! <3

    mrIRON kommentoi 8 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Viikon 16 uutuudet!
Olli - Helsinki
Mukit Top 20
Ansku - Kuopio
Paitojen Kevät
Thomas - Kuopio